Milica i Meriva

anaSredstvo za brzinu

Milica (1992.) iz Beograda završila je pravno-birotehničku školu i sada je student Više poslovne škole. Posebno je zanimaju frizerski modni trendovi. Visoka je 168 cm, ima 55 kg, u horoskopu je dupli blizanac. Ambicije su joj da završi fakultet i da se ispuni na poslovnom i porodičnom polju.


Modni stil je fensi, voli roza boju, modni kreator je Cavali. Paco Rabanne Black XS je parfem koji koristi. Omiljeni cvet je kala, a od životinja pas. Volela bi da upozna Kim Kardashian. Od sportova prati odbojku i navija za Crvenu zvezdu. Želela bi da jednog dana otputuje u Las Vegas. Kada je na internetu to je Facebook i modni sajtovi. Muzika koju sluša zavisi od raspoloženja i od prilike, ali je to uglavnom House, pop i narodna. Pesme koje pevuši su iz Cecinog repertoara. Najradije jede cezar salatu i pije koka-kolu. Omiljeno voće su trešnje. Srećan broj je 11, a petak je srećan dan. Slobodno vreme provodi sa drugaricom, ide u teretanu, izlazi. Knjiga koju preporučuje je Moj deda LV. Glumac čije filmove ne propušta je Džordž Kluni, ali ipak joj je najdraži domaći film Pljačka Trećeg rajha. Najmudrije što je čula je: Nigde ne žuri i ako ideš previše lako, možda ideš nizbrdo. Cilj opravdava sredstvo, njen je životni moto. Uspeh je ostvarenje svojih ciljeva. Divi se uspešnim ljudima.
O muškarcima kaže da su deo ženskog života. Idealna veza je puna pažnje i ljubavi.
Muškarac iz snova je sposoban, uspešan, visok i crn. Prijatelji je znaju kao velikog šaljivdžiju. Srećnom je čine ljudi oko nje. Idealno mesto na kojem bi živela je Beograd. Voli da priča o modnim trendovima. Ne voli svađu, a plaši se gubitka dragih osoba.

KANDIDATKINJE 2011