Milica i Venga

anaDešavanje sa osmehom

Milica (1991.) iz Beograda, studira turizam i hotelijerstvo, a amaterski se bavi glumom. Završila je manekenski kurs i učestvovala na nekoliko izbora lepote, a na jednom je i pobedila - Top model turizma 2009. Visoka je 170 cm, ima 55 kg, u horoskopu je vodolija/ bik. Način na koji se odeva zavisi od rasploženja, dopadaju joj se medne kreacije koje potpisuju Roberto Cavali i Karl Lagerfeld. Zelena, plava i bela su boje koje voli. Omiljene životinje su pas i mačka, a od cveća – kala. Parfem koji koristi je Coco Chanel. Bavi se košarkom i prati vaterpolo. Navija za Crvenu Zvezdu kada je fudbal u pitanju. Volela bi da upozna Mašu Rebić, Kate Moss i Natashu Poly. Želela bi da otputuje na Bahamska ostrva. Posećuje sajtove o modi, putovanjima i sportu. Sluša stranu i domaću muziku, a pesma koju najradije pevuši je Love is for free. Najradije jede špagete i pije Ice Tea. Omiljeno voće su breskve. Srećan broj je 13, a dani petak i subota. Sponzoruše Maše Rebić je knjiga koju preporučuje. Omiljeni film je Lajanje na zvezde, a glumac Josh Duhmel. Slobodno vreme provodi sa dečkom i prijateljima, posećuje razna dešavanja u gradu.

Životni moto: Kroz život idi sa osmehom. Za nju je uspeh kada ostvari sve ciljeve i zaradi mnogo para. Divi se kriminalcima na hrabrosti, što žive za trenutak i ne razmišljaju o budućnosti. Na pitanje šta misli o muškarcima, kratko kaže: treba ih iskorišćavati! Idelna veza je ljubav, strast i poverenje. Muškarac iz snova je visok, zgodan, lep, crn i uspešan.


Prijatelji bi je opisali kao lepo vaspitanu, tvrdoglavu i dobru. Srećnom je čini sloga u porodici, novac i kupovina. Idealno mesto na kojem bi živela je New York. Voliš da priča o o modi i knjigama. Ne voli laž. Plaši se paukova.

KANDIDATKINJE 2011