Milica i Swift

anaDobar kalup

Milica (1992.) rođena je u Kninu, živi u Beogradu, ide u gimnaziju, igra moderni balet i bavi se modelingom. Ima ambicije da osnuje sopstveni biznis. Visoka je 172 cm, ima 55 kg, u horoskopu je vaga/rak. Gucci Flora je parfem koji koristi. Modni stil je sportska elegancija, a modni kreator Roberto Cavali. Crvena je boja koju najviše voli. Omiljeni cvet je ruža, a pas Maltezer joj je omiljena životinja. Bavi se aerobikom, a od sportova prati tennis. Navija za Crvenu Zvezdu kada je fudbal u pitanju. Volela da upozna svog omiljenog filmskog glumca - Johny Depp-a.
Želela bi da proputuje Francuska i da se duže zadrži u gradu svetlosti – Parizu.
Posećuje sajtove vezane za modu, estradu, mobilne telefone i muziku. Sluša stranu i domaću muziku. Pesma koju najradije pevušiš je od Nataše Bekvalac: Ljubav, vera, nada. Najradije jede riblje specijalitete i pije belo vino. Omiljeno voće je ananas.Srećan broj je 10, a dan petak. Alhemičar, Paola Koelja je knjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula je da se za dobrim konjem prašina diže. Omiljeni film je Titanik. U slobodno vreme putuje i izlazi sa društvom. Životni moto: Živi svaki dan kao da je poslednji. Uspeh je kada si snalažljiv i uspešan u onome sto radiš. Divi se uspešnim poslovnim ženama. Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže: ne treba im verovati, oni su kalup koji mi oblikujemo kako želimo. Idelna veza se zasniva na međusobnom poštovanju i razumevanju. Muškarac iz snova je stabilan, uspešan, oslonac...
Prijatelji je opisuju kao veselu, duhovitu, spremnu za akciju… Porodica i najbolje drugarice je čine srećnom. Idealno mesto na kojem bi živela je Opatija. Voli da priča o o modi i momcima. Ne voli zavidne ljude i tračeve. Plaši se zlonamernih ljudi.

KANDIDATKINJE 2011