Jelena i DS3

anaJelena (1991.) je iz Uba, živi u Beogradu gde studira i bavi se modelingom. Od posebnih znanja i veština navodi ples i glumu. Završila je manekenski kurs. Učestvovala je na izborima lepote, od pobeda izdvaja Miss beogradskog sajma automobila 2011 i Miss Subotice 2011. Visoka je 175 cm, ima 55 kg, u horoskopu je strelac/lav.
Plan joj je da uspe kao manekenka i da završi školu. Modni stil je elegantan. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja mačka. Modni kreator je Verica Rakočević, a belo je njena omiljena boja. Armani Mania je parfem koji koristi. Omiljeni sport je fudbal, a bavi se odbojkom. Navija za fudbalere Crvene Zvezde. Volela bi da upozna Bred Pita. Turistička destinacija na koju bi rado otputovala je Antalija. Facebook i Youtube su sajtovi koje najčešće posećuj. Citroen C3 je automobil koji bi volela da vozi kada položi vozački ispit.

Rado sluša muziku, a pesma koju najradije pevuši je Možda nebo zna. Najradije jede ribu i piletinu i pije sok od voća koje najviše voli - jagode. Srećan broj je 5, dan – subota.
Knjiga koju preporučuje je Devojka sa bisernom minđušom. Omiljeni filmski glumac je Ben Aflek, a film PS -I love you. U slobodno vreme trenira, putuje i druži se s prijateljima.
Životni moto: Veruj i uspećeš. Smatraće uspehom ako se afirmiše kao manekenka.
Divi se ljubavi. O muškarcima kaže da su korisni, pametni i bez njih se ne može.
Smatra da idelna veza ne postoji. Nema dečka, ali onaj iz snova je visok, crn, pametan, duhovit, lep i uspešan.

Prijatelji bi je opisali kao duhovitu i pozitivnu. Srećnom je čine njena porodica i ljudi oko nje. Idealno mesto na kojem bi živela je na Marsu. Voli da priča o modi. Ne voli laž i prevaru. Plaši se buba.

KANDIDATKINJE 2011