Olgica i C4

anaSpremna za izazov

Olgica (1995.) koju zovu Oksi je iz Beograda i učenica je Druge ekonomske škole. Bavi se modernim plesom i usavršava znanje u radu na računarima. Planovi su joj da završi fakultet za novinarstvo i da napreduje u plesu. Visoka je 170 cm, ima 53 kg, u horoskopu je lav / škorpija. Modni stil je sportski i atraktivan, modna linija Coco i Adidas, a plavo je boja koju najviše voli. Parfem koji koristi je Naomi Cambel Cat de luxe. Omiljeni sport je fudbal, navija za Crvenu Zvezdu u košarci i fudbalu. Španija je turistička destinacija gde će da otputuje prvom prilikom. Omiljena životinja je pas, a cvet ruža. Želela bi da upozna Angelinu Jolie.


Sajtovi koje posećuje su beautifulpeople.com, looklet… Muzika koju sluša je R’n’B i pop, pesma koju najradije pevuši je I can - blue. Najradije jede salate i picu i pije coca-colu i vino. Omiljeno voće su jagode. Srećan dan je subota, a 21 je srećan broj. Nečista krv, Bore Stankovića je knjiga koju preporučuje. Johny Dep je omiljeni filmski glumac, a film Titanik i Mamurluk u Vegasu.


Slobodno vreme provodi tako što sluša muziku i pleše. Živi svaki dan kao da je poslednji je najmudrije što je čula. Životni moto: Ostani veran sebi i nemoj sebe nikada izgubiti. Ostvariti sebe i imati porodicu je za uspeh po njenom mišljenju. Divi se ljudima koji i nakon toga što postanu popularni ostanu na zemlji. Za muškarce kaže: Muškarci su muškarci i nikada ne treba pokušavati da ih promenimo! Za idealnu vezu je potrebna iskrenost i poverenje. Onaj iz snova je visok, zgodan, iskren i osećajan. Prijatelji je opisuju kao iskrenu, zabavnu i spremnu za izazove. Prijatelji i porodica je čine srećnom. Idealno mesto na kojem bi živela je Barselona. Voli da priča o svojim prijateljima, modi i filmovima. Ne voli insekte i mleko, a osom insekata plaši se i visine.

KANDIDATKINJE 2011