Marija i CR-V

anaPogled na sve

Marija (1990.) je Kragujevca u Beogradu studira na Ekonomskom fakultetu. Posebno je vešt suvozač je na motociklu. Visoka je 180 cm, ima 63 kg, u horoskopu je lav. Ambicija joj je da završi fakultet, a onda će za dalje da vidi.
Parfem koji koristi je The one D&G. Modni stil je umeren i ležeran, modni kreator Louis Vuitton. Boja koju voli je crna, bela i tirkizno plava. Omiljena životinja je pas, a cvet kala. Bavila se odbojkom, u svim sportovima navija za Partizan. Volela bi da upozna našeg glumca Andriju Miloševića. Želela bi da otputuje na Maldive. Na internetu sajtovi koje posećuje uglavnom su modni. Ima vozačku dozvolu i vozi tatin automobil. Muzika koju sluša je dance i haus, a pesma koju najradije pevuši je Someone Like You od Adel.

Najradije jede morske plodove i ribu, a pije ceđenu pomorandžu. Omiljeno voće su jagode. Srećan broj je 3, a dan petak. Ispovest iz harema je knjiga koju preporučuje. Omiljeni film je Titanik, a samim tim i Leonardo di Caprio je omiljeni filmski glumac.
Najmudrije što je čula je da kada imaš sve ne vidiš ništa, tek kada nemaš ništa onda progledaš. Slobodno vreme provodi sa drugarima, sluša muziku i gleda filmove. Životni moto: nikad ne odustaj. Uspeh je da se ostane čovek u pravom smislu te reči.


Divi se svojim roditeljima. O muškarcima misli sve i svašta, ali bez njih se ne može.
Idelna veza je puna razumevanja, ljubavi, poverenja... Muškarac iz snova je visok, kulturan, lepo vaspitan i iskren. Prijatelji bi je opisali kao duhovitu, iskrenu i druželjubivu. Srećnom je čini vreme koje provodi sa svojim najbližima. Idealno mesto na kojem bi živela je Halija-Milano. Ne voli laž, neiskrenost i prevaru. Najviše se plaši insekata.

KANDIDATKINJE 2011