Danijela i 308

anaPlava trava

Danijela (1991.) koju još zovu i Daca i Amazonka rođena je u Beču, sada živi u Beogradu i student je Pravnog fakulteta. Do sada nije učestvovala na izborima lepote, ali s obzirom da se bavi solo pevanjem i latino-američkim plesovima očekuje uspeh. Visoka je 168 cm, ima 58 kg, u horoskopu je dupla škorpija. Pored pravnih nauka interesuje se i za dizajn tako da planira da uradi reviju svoje odeće, ali i da snimi album ili neki singl. Iz tih oblasti su i sajtovi koje posećuje na internetu: moda, muzika, FB... Iskusan je vozač i ima sopstveni automobil. Crvenu boju voli najviše, modni stil je elegantan, a izdvaja modnu liniju Valentino. Parfem koji koristi je Versace Crystal. Omiljene životinje su joj pas i mačka, a cvet – ruža. Volela bi da upozna Beyonce i Rihanu. Atletika je sport koji poznaje i prati. Navija za Crvenu zvezdu. Želja joj je da poseti Egipat. Sluša RnB i pop, a naradije pevuši Zagrli od Goce Tržan i neke pesme od Whitney Huston.


Najradije jede špagete i pije mineralnu vodu, ananas je omiljeno voće. Srećan broj je 5, a petak je srećan dan. Grabljivica je knjiga koju preporučuje. Omiljeni glumac je Bred Pit, a film Dve kćerke za kralja. U slobodno vreme trenira, izlazi, završava obaveze oko kreiranja garderobe, bira materijale...


Najmudrije što je čula je da ako nekog voliš onda moraš da ga pustiš, ako moraš da ga uhodiš onda nije za tebe. Životni moto: Trava je zelena, nebo je plavo. Uspeh je ostvarenost na poslovnom i ljubavnom planu. Divi se skromnim ljudima koji su beskrajno srećni i zadovoljni u svojoj oskudici. O muškarcima misli da su ekstra i mnogo joj je žao što nije „jedna od njih“! Idealne veze nema, ne postoji zato što je to idealno jedan oklop koji kad-tad spadne. Muškarac iz snova visok, nabildovan, crn, tamnog tena, sa lepim osmehom. Prijatelji kažu da je iskrena, otkačena, patrijarhalno vaspitana, zadrta, prgava... Srećnom je čine male stvari, trud. Idealno mesto na kojem bi živela je na moru, na plaži, u maloj kući. Voli da priča o prevari i muško-ženskim odnosima, filmovima, garderobi i muzici. Ne voli folirante i laž. Plaši se da umre i da je više nema.

KANDIDATKINJE 2011