Sunčica i Astra

anaSunčani dan

Sunčica (1991.) je iz Beograda završila je turističku školu i manekenski kurs, a sada studira. Bavi se i trenira ples. Na pitanje o ambicijama kaže da želi da uspe i da se ostvari kao poslovna i porodična žena. Visoka je 177 cm, ima 53 kg, u horoskopu je devica/škorpija.
Modni stil je sportska elegancija, omiljena boja je bela, a modni kreator Suzana Perić. Omiljeni cvet je kala, a životinja pas. Navija za Crvenu Zvezdu u svim sportovima. Volela bi da upozna Dženifer Aniston, svoju omiljenu glumicu. Na pitanje gde bi želela da otputuje, kaže: svuda bih išla, mene mesto ne drži! Kada je reč o internetu, naravno Fb, mada voli da čita citate velikih mislilaca. Sluša muziku ne obazirući se na vrstu, tako da rado pevuši ono što je u nekom trenutku aktuelno. Jede sve, ali ne voli ribu, pije ceđeno voće. Omiljeno voće su trešnje. Srećan broj je 13, a petak je srećan dan. Hiljadu čudesnih sunaca je knjiga koju preporučuje, kao i crtane filmove. Slobodno vreme provodi sa dečkom, izlazi i trenira.

Najmudrije što je čula: Idem, padnem, ustanem nemestim krunu i nastavim dalje. Životni moto: Između biti i ne biti, biram da budem! Uspeh je njena porodica, način na koji komuniciraju i slušaju/poštuju jedni druge. Divi se svom ocu i njegovoj hrabrosti kao i trudu koji je uložio da je izvede na pravi put.
O muškarcima kaže, mislim da je teško sa njima, ali da svakako ne možemo bez njih. Idelana veza: Moja! Muškarac iz snova je pametan, snalažljiv, šmeker i naravno kratko ošišan. Prijatelji je opisuju kao duhovitu devojku koja je uvek za neke akcije. Srećnom je čine sitnice, npr. sunčan dan. Idealno mesto na kojem bi živela je neki penthaus koji gleda na more. Voli da priča o svemu, stalno priča i kad treba i kad ne treba. Ne voli paukove. Plaši se da ne izgubi osobe do kojih joj je stalo.

KANDIDATKINJE 2011