Sanja i Pro_Ceed

anaSportski prijatelj

Sanja (1989.) je iz Novog Beograda, studentkinja poslovnog fakulteta Singidunim. Pohvalila se dobrim znanjem engleskog jezika. Završila je tromesečni manekenski kurs i medelingom se bavi iz zadovoljstva. Visoka je 178 cm, ima 58 kg, u horoskopu je lav. Ambicije su da završi fakultet, zaposli se i bude uspešna poslovna žena. Modni stil je elegantan, modni kreator je Verica Rakočević. Bela i crna su boje za koje smatra da joj najviše odgovaraju. Parfem koji koristi je Amani Code. Omiljeni cvet je orhideja, a životinja pas. Kad je o sportu reč, prati tenis i redovno ide u teretanu.
Wilijem Lewi je onaj koga bi volela da upozna. Želela bi da otputuje u Dubai. Posećuje sajtove mode i svetske berze. Sluša stranu, zabavnu i narodnu muziku.

Pesma koju najradije pevušiš zavisno od raspoloženja i pevuši neke pesme. Najradije jede piletinu, a omiljeno voće su jabuke. Srećan broj je 6, a dan petak. Knjiga koju preporučuje je Zločin i kazna od Dostojevskog. Šta možeš danas ne ostavljaj za sutra - najmudrije je što je čula.

Horori, trileri i komedije su filmski žanrovi koje gleda, omiljeni filmski glumac je Bred Pit. U slobodno vreme uživa u šetnji sa prijateljima. Za nju je uspeh da se ostvari na emotivnom i poslovnom planu. Divi se uspešnim ljudima. Na pitanje šta misli o muškarcima kaže da ima dosta muških prijatelja bez kojih ne bi mogla. Idelna veza je puna ljubavi, prijateljstva, hemije i poverenja. Muškarca iz njenih snova je normalan, inteligentan, duhovit, lep i zgodan. Prijatelji bi je opisali kao iskrenu, komunikativnu, tvrdoglavu, prirodnu i otvorenu. Porodica, prijatelji i putovanja je čine srećnom. Volela bi da živi negde u Španiji ili Italiji. Voli o svemu da priča. Ne voli negativne, zavidne i ljubomorne ljude. Plaši se visine.

KANDIDATKINJE 2011