Milica i Insignia

anaPozitivno i sigurno

Milica (1990.) je iz Užica, studira Ekonomski fakultet i bavi se glumom i plesom. Visoka je 178 cm, ima 53 kg, u horoskopu je lav / devica. Planira da završi fakultet i da puno putuje. Modni stil zavisi od situacije, najradije casual – haljine, košulje i farmerke, ali boje su standardne - crna i crvena. Dopadaju joj se modne kreacije Verice Rakočević i one sa oznakom Givenchy. Parfem koji koristi je Versace Noir i Pacco Rabanne. Navija za košarkaše Partizana. Omiljena životinja je pas haski, a cvet kala. Volela bi da upozna Putina. Kad je reč o putovanjima, to je nezaobilazni Dubai. Sajtovi koje posećuje su vikipedija i BBC. Muzika koju sluša je haus i Sade, a svaki dan pevuši neku drugu pesmu, najčešće aktuelni house hit. Srećan dan je utorak, a broj 12.


Italijanska kuhinja joj je omiljena, a najradije pije sokove i koktele. Preporučuje sve knjige od Danila Kiša. Omiljeni filmski glumac je Šon Pen, a fim Crni labud. Slobodno vreme provodi uz kafu sa drugaricama, slušajući muziku i čitajući knjige. Najmudrije što je čula: Uvek sam u životu težila, ne da imam, već da budem…
Životni moto: Sreća prati hrabre. Uspeh je za nju, da radi ono što voli, da bude okružena ljudima koje voli i da voli sebe. Divi se ljudima koje čine srećnim male stvari. Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže da ne misli o njima na generalnom nivou. Idelna veza po njenom mišljenju ne postoji, ne poznaje nikog ko ima idelanu vezu.


Muškarac iz snova je onaj koji će učiniti da se pored njega oseća sigurno. Prijatelji je opisuju kao nekog ko ume da prenese pozitivnu energiju, zaštitnički nastrojenu, pouzdanu. Srećnom je čini kada položi ispit i kada je zaljubljena. Voli da priča o raznim temama sa ljudima koji imaju različite stavove od nje. Ne voli iskompleksirane i zavidne ljude. Ne zna za strah, jedino je plaše bolesti.

KANDIDATKINJE 2011