Ana i Aygo

anaUspešan izbor

Ana (1987.) je student dizajna enterijera iz Beograda. Pored arhitektonske tehničke škole završila je i Visoku školu likovnih i primenjenih umetnosti. Ambiicije su joj da završi master dizajna enterijera i nakon toga da nađe posao u struci. Visoka je 174 cm, ima 53 kg, u horoskopu je lav/blizanac. Modni stil je elegantan, modna linija koja je privlači je DKNY, uz napomenu da modeli budu tirkizno plavi. Omiljeni cvet je ruža, a životinja – pas. Kad je o sportu reč bavi se plivanjem i navija za košarkaše i fudbalere Crvene Zvezde. Volela bi da upozna Karima Rašida. Egipat i London su turističke destinacije na koje bi želela da otputuje. Na internetu pored uz Facebook i Youtube često posećuje i Wikipediu. Muzika koju sluša je House i hitove 80-ih. Pesma koju pevuši je Girls Just Wanna Have, FMN.


Najradije jede hranu italijanske kuhinje: lazanje, bolonjeze... i pije sok od pomorandže. Dinje i lubenice su joj omiljeno voće. Srećan broj je 12, a utorak je srećan dan. Preporučuje da se čitaju dela Lava Tolstoja. Omiljeni glumci su Robert de Niro i Al Paćino, tako da je i film Kum onaj koji izdvaja.


Slobodno vreme provodi sa bliskim prijateljima i u šetnjama upored Dunava. Najmudrije što je čula: Iskoristi maksimalno svaki trenutak koji ti život pruža! Za nju je uspeh da postane samostalna, da priušti sebi sve što će joj biti potrebno. Divi se iskrenim i dobrim osobama, kojih je na žalost sve ređe. O muškarcima kaže: mislim da se iza svakog uspešnog muškarca nalazi uspešna žena. Šta je idealna veza teško je reći jer verovatno i ne postoji, ali verovatno je to veza puna razumevanja, obostrane ljubavi i pažnje. Muškarac iz snova je lep, voli je najviše, ništa mu nije teško da joj učini i zna kako da je uteši. Prijatelji kažu da je pozitivna i harizmatična. Srećnom je čine lep sunčan dan i pozitivni ljudi oko nje. Idealno mesto na kojem bi živela je negde na obali u blizini Rio de Ženeira.


Voli da priča o dečku, dizajnu enterijera, muzici.... Ne voli kada ju neko ogovara iza leđa, a nije u stanju da joj kaže u lice šta misli o njoj, cinizam i licemerstvo. Plaši se da ne izgubi veru i nadu u sebe i sve oko sebe...

KANDIDATKINJE 2011