Milica i Mercedes C Coupe

anaIdealna veza

Milica (1991.) iz Novog Beograda je studentkinja ekonomije, a pored pored slušanja predavanja i polaganja ispita bavi se i modelingom. Završila je manekenski kurs. Visoka je 178 cm, ima 58 kg, u horoskopu je jarac / vaga. Ambicija joj je da bude uspešni ekonomista i zato već sada govori više stranih jezika.
Modni stil je raznovrstan, modni kreator je Guess. Voli ruže i belu boju, omiljena životinja je pas. Versace Versus je parfem koji koristi. Prati košarku i navija za Partizan u svim sportovima. Enrique Iglesias je neko koga bi volela da upozna. Želela bi da otputuje na Bali. Sajtovi koje posećuje su Youtube, Facebook, Naslovi.net…
Sluša domaću i stranu muziku, a pesma koju najradije pevuši je Heroe od već pomenutog Enrique Iglesiasa.
Najradije jede piletinu i paste, omiljeno voće su lubenice. Srećan broj je 7, a petak je srećan dan. Slobodno vreme provodi u druženju sa prijateljima, momkom i u teretani.


Dnevnik Ane Frank je knjiga koju preporučuje. Omiljeni film je Mrtav Ladan, a od glumaca Nikola Đuričko. Najmudrije što je čula je: Bolje izgubiti sekundu u životu nego život u sekundi.


Biti uvek svoj njen je životni moto. Uspeh je ostvariti cilj i uvek imati neki sledeći. Divi se uspešnim ženama. Za muškarce misli da nisu svi isti i da ima o njima dosta toga da se kaže. Idelna veza je puna ljubavi, poštovanja, poverenja i kompromisa.
Na pitanje da opiše svog muškarca iz snova kaže: Već ga imam, ali je mali papir da sve o njemu stane. Zove se Srđan.
Prijatelji je opisuju kao pravog prijatelja koji je uvek tu za njih. Male stvari i njen mali pas je čine srećnom. Idealno mesto na kojem bi živela je Barselona. Voli da priča o novim modnim krpicama. Ne voli ljude koji kasne i koji lažu. Zmije su ono čega se plaši.

KANDIDATKINJE 2011