Lidija i Punto

anaPesma ptica

Lidija (1994.) je iz Zrenjanina gde ide u gimnaziju, od posebnih znanja ističe poznavanje engleskog i francuskog jezika i pevanje. Želi da završi fakultet, ali i u međuvremenu da se bavi modelingom, završila je manekneski kurs i misli da ima talenta. Visoka je 170 cm, ima 55 kg, u horoskopu je devica/strelac.

Modni stil je casual, voli roza i belu boju, Anja Šaponja je modni kreator čiji modeli joj se posebno dopadaju. Naomi je parfem koji koristi. Omiljena životinja je tigar, cvet orhideja. Trenira kik boks, a voli i prati odbojku. Navija za Partizan. Volela bi da upozna Adel i Britny Spears. Brazil i Florida su mesta na koja bi želela da otputuje. Posećuje modne i muzičke sajtove i Facebook. Ima vozačku dozvolu i vozi Opel Astru. Sluša stranu i zabavnu muziku, a pesma koju najradije pevuš je I will always love you.


Najradije jede brzu hranu i pije guste sokove. Omiljeno voće su jagode i kivi.
Srećan dan je petak, a broj 8. Ispovest iz harema je knjiga koju preporučuje. Omiljeni filmski glumci su Nikola Kojo i Viktor Savić, a film Bulevar revolucije.

Slobodno vreme provodi sa prijateljima uz neki dobar film. Životni moto: Ko neće traži razlog ko hoće traži način! Biti svoj, ne zavisiti ni od koga, imati dragu osobu – to je za nju uspeh. Divi se velikim i plemenitim ljudima. Na pitanje šta misli o muškarcima, odgovara: “Za njih bih rekla da su velika grupa lešinara”. Idelna veza - samo bez ljubomore. Muškarac iz snova: moj dečko Dimitrije. Prijatelji je opisuju kao iskrenu, tvrdoglavu, veselu i pametnu. Sitnice je čine srećnom. Idealno mesto na kojem bi živela je kućica na moru. Voliš da pričaš o politici. Ne voli laž. Plaši se brze vožnje i miševa.

KANDIDATKINJE 2011