Andrea i Rav4

anaBez problema


Andrea (1992.) koju prijatelji zovu Sekana je iz Subotice, studira psihologiju i iz hobija se bavi pevanjem. Završila je Selectov manekenski kurs i The Fashion academy. Visoka je 172 cm, ima 54 kg, u horoskopu je bik/lav. Uspešno je učestvovala na mnogim izborima lepote, a izdvaja samo neke: Miss turizma Srbije, Miss Subotice, Miss Kule, Miss fotogeničnosti Novog Sada. Snima reklame i spotove. Ambicije su joj da postane uspešna manekenka i da završi fakultet. Odeva se elegantno, dopadaju joj se kreacije Marije Šabić. Just Cavalli je njen omiljeni parfem. Voli ruže i crvenu boju. Omiljena životinja je majmun. Tenis je sport koji prati i igra. Navija za Partizan. Eva Longorija je neko koga bi volela da upozna. Želela bi da otputuje na Bora-boru. Interesuje je moda i muzika tako da tu tematiku prati i na internetu. Pohvalila se da je dobar vozač i da perfektno upravlja svojim automobilom. Sluša zabavnu muziku, a najradije pevuši Ja za ljubav neću moliti od Nine Badrić. Najradije jede špagete i pije vodu. Omiljeno voće su breskve. Srećan dan je subota, a broj 7. Govor tela, Dezmonda Morisa je knjiga koju preporučuje, film koji joj se posebno dopao je Tri metra iznad neba. Omiljeni glumac je Tom Cruse. Slobodno vreme provodi sa prijateljima i malom sestrom, ali nađe vremena i za pevanje i glumu.


Najmudrije što je čula je: Strpljenje je gorko, ali donosi slatke plodove. Na vrhu uvek ima mesta ako se krene sa dna – njen je životni moto. Uspehom smatra imati veliku porodicu i dobar posao. Divi se ženama koje imaju decu, posao i brinu o svom izgledu. Za muškarce kaže da nisu svi istii da bez njih «mi žene, ne možemo».


Idealna veza ne postoji, ali je trenutno u dobroj vezi. Za nju je njen dečko, njen muškarac iz snova: Pametan je, dobar, pažljiv i lep. Prijatelji je opisuju kao komunikativnu i veoma ambicioznu osobu. Srećnom je čini druženje sa prijateljima i porodicom. Idealno mesto na kojem bi živela je Pariz ili London. Voli da priča o problemima, ako ti čudno zvuči, treba imati u vidu da je ona budući psiholog. Ne voli insekte, a plaši se da se vraća sama kući po mraku.

KANDIDATKINJE 2011