Marija i Astra

anaImpulsivna filozofija

Marija (1986.) iz Beograda je apsolvent Fakulteta za kulturu i medije – smer novinarstvo. Zvršila je manekenski kurs, ali oblasti njenog interesovanju su mediji i stalno usavršavanje, bavljenje i uspeh u novinarskom poslu. Sajtovi koje posećuje na internetu vezani su za sport i kulturu. Visoka je 175 cm, ima 55 kg, u horoskopu je riba/škorpija. Modni stil je urbano-fensi, a na pitanje o modnom kreatoru kaže: Ja! U garderobi preovlađuju crna i tirkizna boja. Omiljeni cvet je kala, a od životinja najdraži su joj pas i konj. Volela bi da upozna Opru Vinfri. Indija je turistička destinacija gde će da otputuje čim joj se ukaže prilika. Omiljeni sport je košarka, rekreativno ide na klizanje, pliva i vozi rolere. Navija za Partizan u svim sportovima. Sluša elektronsku muziku – tehno i progresiv, a najradije pevuši Negde postoji spisak razloga - Đule Van Gog. Najradije jede KFC i pije Hot spot. Maline su njeno omiljeno voće. Srećan dan je sreda, a broj - 4. Šanse od Džeki Kolins i Brida od Paola Kuelja su knjige koje preporučuje. Omiljeni glumci su dva Džonija – Dep i Travolta i Sergej Trifunović, a film Briljantin. Slobodno vreme provodi u druženju sa najbližima: šetnja, kafenisanje, žurke...


Najmudrije što je čula: Jedan vidi sve! Životni moto da se voljom i trudom može sve. Za nju je uspeh: 1) skladan porodični odnos, 2) postaviti prave ciljeve i naravno ostvariti ih Divi se ljudima koji su vrlo uspešni, a i dalje stoje na zemlji.

O muškarcima kaže da su kao drugari odlični, a kao momci – komplikovani. Idealna veza je prvenstveno poštovanje, bez ugrožavanja nečije slobode i integriteta. Muškarac iz snova je simpatičan, jakog stava i karaktera, ujedno romantičan, nežan i tolerantan. Prijatelji bi je opisali kao pričalicu, punu energije i impulsivnu. Svoj Beograd voli najviše na svetu, ali idealno mesto na kojem bi živela je bilo gde pored mora. Srećnom je čine porodica, prijatelji i more. Voli da priča o filozofskim temama. Ne voli ljigave ljude. Plaši se neuspeha.

KANDIDATKINJE 2011