Ivana i Juke

anaJužni reljef


Ivana (1991.) je iz Vranja, u Beogradu studira na Megatrend fakultetu i bavi se komunikacijama i modelingom. Pored toga izučava psihologiju.
Završila je manekenski kurs i učestvovala u nekoliko izbora lepote, za Miss YU, Miss Karanfila… Visioka je 171 cm, ima 54 kg, u horoskopu je riba/škorpija. Ambicije su da uspe u svojoj karijeri.


Modni stil je sportski ili elegantan, zavisno od situacije. Modni kreator Verica Rakočević. Parfem koji koristi je Naomi Campbel. Voli ruže i plavu boju. Omiljena životinja je konj. Aerobik je sport kojim se bavi. Navija za košarkaški klub Crvena Zvezda. Milka Forcan je osoba koju bi volela da upozna.
Želela bi da otputuje u Brazil u na Bora Boru. Za ovo ostrvo kaže da je idealno mesto na kojem bi živela. Sajtovi koje posećuje su Blic online, lepota i zdravlje…
Muzika koju sluša je Haus. Pesma koju najradije pevuši je ona koja joj nekog dana “uđe” u uši. Nema slobodnog vremena, a kada ga nađe provodi ga sa dečkom. On se zove Miloš Ivković.


Najradije jede kinesku hranu i pije belo vino. Omiljeno voće je nar. Srećan broj je 7, a petak joj je srećan dan. Uvek je srećna. Buđenje je knjiga koju preporučuje. Brus Vilis je glumac čije filmove najradije gleda.

Životni moto: Jutro je pametnije od večeri. Kada ispuni neki cilj, smatra da je uspela. Divi se ljudima koji znaju šta žele u životu. Za muškarce kaže da su onakvi kako se devojke postave prema njima. Veza u kojoj se partneri poštuju i razumeju i naravno vole, idealna je. Muškarac iz snova je crn i krupan. Prijatelji bi je opisali kao brbljivicu, uvek nasmejanu i uvek spremnu da pomogne. Voli da priča o psihologiji. Ne voli dosadne ljude i ničeg se na plaši.

KANDIDATKINJE 2011