Tajana i Nissan Z350

anaZ-350 ostvarena želja

Tajana (1994.) je iz Veternika, učenica ekonomske škole Svetozar Miletić u Novom Sadu. Radi kao promoterka i hostesa, jako je privlači i zanimljiv joj je rad sa ljudima. Visoka je 174 cm, ima 54 kg, u horoskopu je blizanac/vaga. Ambicije su joj da završi školu i da osnuje porodicu, a u međuvremenu da putuje što više i dalje. Mesta koja bi najradije posetila su neka egzotična, pa onda Kubu, pa Havaje, pa... Modni stil je striktno elegantan, preferira modele Roberta Kvalija i Luja Vitona. U garderobi preovlađuje zelena boja. Omiljeni cvet je ljiljan, a od životinja najdraža joj je mačka. Volela bi da upozna Kleopatru. Voli da gleda fudbal i fudbalere, tako da ne navija ni za jedan tim. Kad je na internetu to je Facebook i Youtube.


Automobil koji bi vozila je baš ovaj i ovakav Nissan Z 350, tako da smo morali da ga nađemo kako bismo joj ispunili želju.


Sluša i domaću i stranu muziku, a najradije pevuši numeru Parnog valjka – Sve još miriše na nju. Kad je reč o hrani, sarma je na prvom mestu, a sok od borovnice na drugom. Maline su joj omiljeno voće. Srećan broj je 6, a dan je petak.


Sumrak od Stefani Majer je knjiga koju preporučuje, film koji joj se posebno dopao je Montevideo bog te video. Omiljena glumica je Dženifer Aniston. Slobodno vreme provodi u izlascima sa društvom, odlascima na aerobik...


Najmudrije što je čula: Nikad ne odustaj! Životni moto: Never Give Up. Za nju je uspeh da ostvari svoje snove. Divi se lepoti i hrabrosti. O muškarcima kaže: Potrebni su nam koliko i mi njima. Idealna veza nije monotona i puna je poverenja. Muškarac iz snova - crna kosa i oči, sportista duhovit... Prijatelji je opisuju kao veoma druželjubivu osobu koja uvek voli da pomogne.
Srećnom je čine porodica, prijatelji i uspeh. Voli da priča o sebi. Ne voli umišljenost i glupost. Boji se mraka. Idealno mesto na kojem bi živela, pored Novog Sada je Njujork.

KANDIDATKINJE 2011