Jelena i Peugeot 508

anaStepenice ka vrhu
Jelena (1992.) je iz Novog Beograda, bavi se modelingom, pevanjem i crtanjem. Završila je Muzičku gimnaziju Stanković, a klavir svira od 11. godine. Bila je stipendista UMS-a kao jedan od najboljih polaznika škole za talente. Visoka je 166 cm, ima 49 kg, u horoskopu je bik/rak. Planovi su joj da upiše turistički menadžment i da nastavi sa pevanjem i voditeljstvom.
D&G the One je parfem koji koristi. Modni stil je elegancija, bela joj omiljena boja, modni kreator Verica Rakočević i Zvonko Marković. Omiljeni cvet je orhideje, a od životinja mačka.
Navija za Crvenu Zvezdu u svim sportovima. Omiljeni sportovi su plivanje i umetničko klizanje. Volela bi da upozna Marijanu Mateus. Dubai je destinacija gde bi želela da otputuje, ali ga smatra i za idealno mesto na kojem bi živela. Youtube i Google su sajtovi koje posećuje. Automobil koji bi volela da vozi je jedan manji Peugeot od ovog uz koji se fotografisala – 308 CC.
Premda je stručnjak za muziku sluša uglavnom sve. Pesma koju najradije pevuši je Celu noć i ceo dan grupe MVP. Najradije jede špagete i pije đus. Omiljeno voće su breskve. Srećan broj je 5. Knjiga koju preporučuje je Ispovest Džordžije Nikolson. Omiljeni film je Lajanje na zvezde, a glumac Srđan Todorović. Slobodno vreme provodi u šetnji po Savskom i Zemunskom keju, svira klavir i izlazi na popularna mesta. Sve je moguće ako to dovoljno želiš, njen je životni moto. Najmudrije što je čula: Milijardu stepenika je potrebno do vrha, a samo jedan do dna. Uspeh je biti ostvaren na svim poljima. Divi se svojoj mami koja je primer samostalne, uspešne i obrazovane žene.
Na pitanje šta misli o muškarcima kaže: Mislim da su žene sposobnije i drago mi je da dolazi do ravnopravnosti. Idelna veza je puna ljubavi, poštovanja, poverenja i da postoji međusobna pažnja. Muškarac iz snova je srednje visine, tamne kose, markantan, lepe oči i osmeh, zgodan, uspešan i obrazovan. Prijatelji je opisuju kao duhovitu, iskrenu, upornu. onu koja mora da ispuni sve svoje planove. Srećnom je čini kada provodi vreme sa dragim ljudima. Voli da priča o muzici, aktuelnim dešavanjima i njoj dragim ljudima. Ne voli laž, prevaru i neiskrenost. Plaši se samoće i bolesti.

KANDIDATKINJE 2011