Gordana i Megane3

anaIskreno lepo

Gordana (1991.) je iz Vršca, u Beogradu studira i bavi se modelingom i houstingom. Završila je eminentan manekenski kurs. Zanima je voditeljstvo i ambicije su joj da završi fakultet i da radi na Prvoj TV. Bila je Miss fotogeničnosti na izboru za Miss Srbije 2008/2009, zatim Miss Vršačke berbe grožđa, Miss moto sporta… Visoka je 175 cm, ima 55 kg, u horoskopu je bik. Modni stil je sportska elegancija, najviše voli crvenu boju, modni kreator D&G. Koristi parfeme Bvlgari. Omiljena životinja je pas, a cvet kala. Omiljeni sport je tennis, navija za Crvenu Zvezdu u fudbalu. Volela bi da upozna Naomi Kembl. Španija je najprivlačnija turistička destinacija. Na Internetu posećuje modne i muzičke sajtove. Sluša pop i domaću zabavnu muziku.
Noćas zvezde padaće, je pesma koju najradije pevuši. Srećan dan je utorak, a broj 12. Najradije jede musli sa mlekom, omiljeno voće su jagode. Knjiga koju preporučuješ je Alhemičar, ali i ostala dela Paola Kuelja. Omiljeni film je Duh, a glumac Tom Kruz.


Slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom. Životni moto je: Preko trnja do zvezda. Sa svima lepo i ni sa kim iskreno je najmudrije što je čula. Za nju je uspeh - poslovna žena, dobra majka i dobra supruga.


Divi se svojoj mami. Na pitanje šta misli o muškarcima kaže: Ima izuzetaka! Idelna veza je puna ljubavi, razumevanja i poštovanja. Muškarca iz njenih snova je lep, crn i ima zelene oči. Prijatelji bi je opisali kao odanu, iskrenu i tvrdoglavu. Srećnom je čini porodica. Idealno mesto na kojem bi živela je u Italiji. Voli da priča o ljubavi. Ne voli laž i prevaru. Plaši se brze vožnje.

KANDIDATKINJE 2011