Biljana-Civic

anaBiljana (1986.) je iz Beograda, završila je gimnaziju, veoma dobro poznaje engleski jezik, a bavi se orijentalnim plesom i prevođenejm sa engleskog. Ambicija joj je da završi fakultet. Visoka je 174 cm, ima 60 kg, u horoskopu je rak / devica. Modni stil je sportski, modni kreator Alaja. Parfem koji koristi je I love love. Voli žutu boju, poljsko cveće medju kojim joj je najprivlačniji maslačak. Kad je reč o sportu pored plesa i džogira, navija za reprezentaciju Srbije u svim pojedinačnim sportovima. Njene mačke su joj omiljene životinje. Volela bi da upozna čoveka svog života. Nije nešto zainteresovana za putovanja, ali kada bi trebalo da se odluči, bio bi to put oko sveta. Sajt koji posećuje je bodyrock.tv.
Trance je muzika koju sluša, a pesma koju najradije pevuši ja Fakarni. Najradije jede voće, ananas pre svega i pije vodu. Srećan broj je 7, a svaki dan joj je srećan.
Knjiga koju preporučuje je Biografija jednog jogija. Najmudrije što je čula: koliko čovek oseti zla i nevolje na svojoj koži, toliko će jače osetiti savršenstvo dobrote.
Omiljeni film - Sibirski berberin, a filmski glumac Johnny Depp. Kada ima slobodnog vremena uglavnom čita. Uspeh je ostvariti zacrtani cilj. Divi se ljudima koji drže do svoje reči. O muškarcima misli sve najgore. Za idelnu vezu kaže da nema takve. Muškarac iz snova je onaj koji bi radio sve što ja želim – papučić. Prijatelji bi je opisali kao blesavu. Srećnom je čine slatkiši. Idealno mesto na kojem bi živela je bilo gde, gde je toplo jer ne podnosi zimu. Voli da priča o etičkim pitanjima. Plaši se da joj nebo ne padne na glavu.

KANDIDATKINJE 2010