Tijana-Avensis

anaTijana (1986.), je iz Bijelog Polja, u Beogradu studira na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. Završila je manekenski kurs i uspešno se bavi manekenstvom. Ambicijajoj je da postane model za Victoria Seecret. Kao jednu od veština koje poznaje navodi diplomatsko ubeđivanje ljudi. Visoka je 177 cm, ima 58 kg, u horoskopu je vaga / strelac. Modni stil je urbana sportska elegancija, modni kreator Chanel. Parfem koji koristi je Madmoasel Coco Chanel. Crna, bela i roza su boje za koje smatra da joj najbolje pristaju. Omiljeni cvet je gerber, a od životinja pas. Od sportova prati fudbal i navija za Partizan.


Barak Obama i Boris Tadić, ličnosti su koje bi volela da upozna. Želela bi da otputuje u Pariz. Sajtovi koje posećuje su muzički i modni. House je muzika koju sluša, a pesma koju najradije pevuši je Stereo love. Najradije jede lazanje i pije vodu. Omiljeno voće – jagode. Srećan broj 11, a dan petak. Preporučuje knjige Paula Koelja, a posebno roman Zahir.


Najmudrije što je čula: ne čini drugome ono što ne želiš sebi. Omiljeni film - Kad jaganjci utihnu, a filmski glumac Brad Pitt. Pilates, aerobic, čita knjige, opušta se uz muziku, kreira odeću – tako provodi slobodno vreme.


Životni moto: nema meni bez mene. Uspeh je baviti se poslom koji voliš i koji te ispunjava, živeti u zdravoj sredini i porodici. Divi se uspešnim ljudima. O muškarcima samo lepe reči. Idelna veza, po njenom mišljenju, ne postoji. Muškarac iz snova je šarmantan, duhovit, lepo vaspitan, visok i zgodan. Prijatelji je opisuju kao šarmantnu, pozitivnu, duhovitu, osobu koja je uvek spremna za akciju. Srećnom je čini njena porodica. Idealno mesto na kojem bi živela je ili Beograd ili Barcelona. Voli da priča o modi, parfemima, muškarcima, životu… Ne voli zavidne i zle ljude. Plaši se ljubomornih ljudi.

KANDIDATKINJE 2010