Milica-BMW5

anaMilica (1990.) iz Leskovca, završila je Medicinsku srednju školu i sada studira, ali se pomalo bavi i manekenstvom za koji je i kurs završila. Visoka je 178 cm, ima 58 kg, u horoskopu je vodolija / devica. Rado učestvuje na izborima lepote, verovatno zato što pobeđuje, pa je tako pored ostalog bila Druga pratilja na izboru Miss Serbia 2008., Miss Leskovca i fotogeničnosti 2007., Miss BG CAr Show 2010. Ambicije su joj da završi fakultet, zaposli se i osnuje porodicu, premda bi se u međuvremenu okušala i na modnim pistama u svetskim metropolama. Modni stil: danju casuall, uveče elegantno. Parfem koji koristi je Light Blue D&G. Modni creator: Roberto Cavalli. Siva, roze, crna i ljubičasta su boje za koje misli da joj najviše odgovaraju. Omiljeni cvet je lala, a od tigar. Omiljeni sport je odbojka, a igra tennis. Navija za košarkaše Crvene Zvezde. Želela bi da otputuje na neko egzotično ostrvo i da upoznaš George Clooney-a. Na internetu posećuje isključivo modne sajtove. House, pop je muzika koju sluša, a najradije pevuši sve od JK. Kad je reč o hrani voli srpsku tradicionalnu kuhinju, uživa u piletini, a od pića joj je najdraža coca-cola, omiljeno voće su banane. Srećan dan je subota, a brojevi 18, 7, i 2.


Preporučuje sve knjige od Ljiljane Đurović i Miliće Jakovljević. Na pitanje šta je to što je najmudrije čula, kaže: saveti od moje majke. Omiljeni filmovi Sjaj u travi, Pirati sa Kariba… George Clooney je njen omiljeni filmski glumac.


U slobodno vreme gleda filmove ili čita neku dobru knjigu. Životni moto: živi i pusti druge da žive. Kada je reč o supehu, kaže: Smatraću se uspešnom tek kada ostvarim svoje, i poslovne i porodične ciljeve koje sam zacrtala. Divi se samostalnim mladim ljudima. O muškarcima misli da su dosta nezreli u mladosti, a to im predstavlja veliki problem kada moraju da prerastu iz dečaka u glavu porodice. Idelna veza je ona u kojoj postoji doza tolerantnosti i razumevanja, i koju ne guši preterana ljubomora. Muškarac iz snova trebalo bi da bude duhovit, pametan i samostalan.


Prijatelji koji je zovu ili Mika ili Mica, opisuju je kao pametnu, dobru, vedru i snalažljivu. Srećnom je čini kada je u krugu porodice, ali je srećna i kada su srećni njeni bližnji. Voli da priča o knjigama, filmovima, ukratko o stvarima koje ju opuštaju. Nepravda je ono što ne podnosi. Plaši se bolesti i smrti najbližih.

KANDIDATKINJE 2010