Bojana-Fluence

anaBojana (1987.) je iz Beograda, studira i radi kao hostesa. Učestvovala je na različitim izborima lepote, a najdraža joj je titula Najlepše noge Ohrida. Visoka je 176 cm, ima 64 kg, u horoskopu je rak / devica. Kao posebna znanja koja poseduje navodi: rad na računaru, odbojku, tenis. Nema velikih ambicija, planira da završi fakultet i da se zaposli. Modni stil je preko dana opuštena varijanta, a uveče elegancija. Modni kreator - Darko Kostić. Boje koje voli su krem i bela. Parfem koji koristi je Armani. Omiljeni cvet je orhideja, a od životinja to su pas i tigar. Kad je o sportu reč, igra odbojka i tennis, a navija za Crvenu Zvezdu u fudbalu i košarci.
Želela bi da otputuje u Holandiju i Rusiju, ali pre svega u Indiju gde bi rado upoznala nekog jogija. Na internetu posećuje sajtove sa muzikom. Automobil koji bi volela da vozi je Megane sport, ali i Fluence, uz koji se fotografisala, mogao bi da bude dostojna zamena. Sluša stranu i domaću muziku. Pesma koju najradije pevuši je Nisam anđeo.
Najradije jede ribu, morske plodove i pomfrit, piješ sok od breskve, a od voća – jagode. Srećni brojevi su 8 i 8, a dani utorak i sreda. Knjiga koju preporučuje je Zatvoreno ostrvo. Omiljeni film je Jesen u new York-u, a filmski glumac Tom Kruz.
Lepota privlači, karakter zadržava - je najmudrije što je čula. U slobodno vreme sluša muziku, ide u teretanu, druži se sa prijateljima. Njen životni moto je: život je lep, zato ga treba živeti kao da je svaki dan poslednji. Smatraće uspehom kada postane majka i bude imala veliku porodicu. Divi se uspešnim i hrabrim ljudima. Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže: ne možemo bez njih kao ni oni bez nas. Idelna veza podrazumeva poverenje, razumevanje i toleranciju. Muškarca iz snova je muževan, odlučan, pametan i pažljiv.
Kao veselu, pozitivnu, osetljivu i lepu – opisuju je prijatelji. Sitnice je čine srećnom. Za Barselonu misli da je idealno mesto u kojem bi živela. Ne voli zlobne ljude. Ničega se ne plaši jer veruje u sebe..

KANDIDATKINJE 2010