Sandra-IbizaSV

anaSandra (1990.), ima nadimak Kića i došla je iz Bijelog Polja, u Beogradu studira na Fakultetu za kulturu i medije. Završila je manekenski kurs, bavila se atletikom – disciplina trčanje na 100m sa preponama. Visoka je 175 cm, ima 62 kg, u horoskopu je vodolija / bik. Plan joj je da završi fakultet i nađe posao u svojoj struci. Modni stil je elegantan, modni kreator Darko Kostić. Boje koje voli su crna, siva i braon. Parfem koji koristi je The one. Omiljeni cvet je jasmin, a od životinja konj. Navija za Crvenu Zvezdu – fudbal.
Na pitanje koga bi volela da upozna, odgovara da oni koje bi volela da upozna nisu više na ovom svetu. Želela bi da otputuje u Australiju. Sajtovi koje posećuje su modni i sportski. Sluša pop muziku, a pesma koju najradije pevuši je Everything I do. Najradije jede sva jela sa piletinom i pije belo vino. Omiljeno voće su jabuke. Srećan broj je 5, a dan petak. Knjiga koju preporučuje je Idiot od Dostojevskog.
Najmudrije što je čula: mudrost ne dolazi sa godinama, godine nekad dođu same od sebe. Omiljeni film je Dodir divljih konja. Slobodno vreme je rezervisano za fizičke aktivnosti – trčanje i vožnja bicikla.
Životni moto: ja to mogu, ja to hoću, ja to želim. Divi se svojoj mami. Za muškarce misli da su nesigurni. Idelna veza je puna razumevanja, podrške i naravno ljubavi. Ne zna da opiše svog muškarca iz snova, ali zna da će ga sresti. Prijatelji kažu da je duhovita, sposobna i uvek tu za njih. Srećnom je čini porodica i prijatelji. Voli da priča o sportu, knjigama, o svemu što zanima mlade. Ne razmišlja o stvarima koje ne voli i ničega se ne plaši

KANDIDATKINJE 2010