Marija-Jazz

anaMarija (1987.) je iz Valjeva, završila je srednju medicinsku školu i sada studira turizam. Planir: da otvori svoju turističku agenciju. Bavi se plesom. Visoka je 177 cm, ima 58 kg, u horoskopu je ovan / bik. Svoj modni stil ne bi mogla da definiše, nosi sve što je lepo. Crveno je boja koju voli. Modni kreator je Zvonko Marković. Parfem koji koristi je Gucci. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja pas. Navija za Crvenu Zvezdu, a odbojka je njen omiljeni sport. Od poznatih ličnosti želela bi da upozna Isidoru Bjelicu, kao i da otputuje na Maldive. Redovno surfuje po Internetu, posećujući razne sajtove da bi bila dobro informisana o svemu što je zanima. Ima sopstveni automobil i siguran je vozač. Kad je o muzici reč, nije probirljiva, a najradije pevuši nešto od Tošeta. Srećan broj je 10, a petak je srećan dan. Trešnje su joj omiljeno voće, a najradije jede cezar salatu i pije ceđenu pomorandžu. Nije ljubitelj knjiga, ali zato rado gleda filmove, omiljeni je Plan B, a filmski glumac Brad Pitt.


Dobro se dobrim vraća, je najmudrije što je čula. Slušanje muzike, pevanje i crtanje je ono čime ispunjava slobodno vreme. Životni moto: život je jedan i zato ga pametno iskoristi. Uspeh je ostvarenje svih planova, na poslovnom i emotivnom planu. Divi se pametnim i uspešnim osobama. Temu muškarci nije htela da komentariše, ali je zato opisala svog muškarca iz snova: pametan, visok, duhovit... Idelna veza je sa vernim muškarcem, ako takav uopšte postoji.


Prijatelji je opisuju kao jako duhovitu i interesantnu osobu sa kojom je provod zagarantovan. Srećnom je čini kada su njoj dragi ljudi srećni i zadovoljni. Idealno mesto na kojem bi živela, po njenom mišljenju je Beograd. Voli da priča o muškarcima naravno. Ne voli laž. Plaši se loših ljudi.

KANDIDATKINJE 2010