Sanja-CKlassa

anaSanja (1991.), iz Subotice studira ekonomiju i sprema se da kada završi fakultet radi u marketingu. Usavršava engleski jezik i rad na računarima. Završila je manekenski kurs i kada se pruži prilika nastupa na revijama. Visoka je 174 cm, ima 58 kg, u horoskopu je bik / škorpija. Ne priznaje modne kreatore i za stil u kojem se odeva, a gde preovađuje crvena boja, kaže: moj stil. Parfem koji koristi je Versaće. Omiljeni cvet je ruža, ali i orhideja lala, a od životinja to su slon i tigar. Prati fudbal i navija za Spartak. Želela bi da otputuje u London, za koji smatra da je idealno mesto na kojem bi živela, kao i da upozna Chad Krugera. Facebook je nezaobilazna adresa koju posećuje na internetu. Muzika koju sluša je techno i rock. Pesma koju najradije pevuši je Prava ljubav – Lana i Luka.


Najradije jede sarmu, gulaš i pizzu i pije coca-colu. Jagode su omiljno voće. Srećan broj je 13, a dan petak. Knjiga koju preporučuje je roman Deca sa stanice Zoo.
Najmudrije što je čula: pametan covek uči na tuđim greškama, a budala na svojim. Omiljeni filmovi su Troja, 20 000 milja pod morem…, a glumci Nikolas Cage i Johnny Depp. Slobodno vreme provodi u čitanju knjiga i časopisa, gledanju filmova, odlascima u pozorište, bioskop i slušanju muzike.

 

Životni moto: živi svaki dan kao da je poslednji. Uspeh je ostvarenje zacrtanog sna ili cilja. Divi se ljudima koji su uspeli da dostignu svoj cilj uprkos svemu. O muškarcima kaže: smatram da je jedina razlika između muškaraca i žena, ona razlika biološke prirode. Idelna veza ne postoji, ne veruje u savršenstvo. Njen muškarac iz snova je visok, crn, iskren, duhovit, karakteran i hrabar.


Prijatelji je opisuju kao komunikativnu, optimističnu, druželjubivu, iskrenu i zatvorenu na emotivnom polju. Srećnom je čini ljubav, muzika i društvo. Voli da priča o ljubavi, životinjama, istoriji, nauci… Ne voli licemerje i ničega se ne plaši.

KANDIDATKINJE 2010