Tamara-Yaris

anaTamara (1990.) iz Niša, učenica je srednje medicinske škole-fizioterapeutski tehničar. Želi jednog dana da postane uspešna u budućem poslu. Visoka je 171 cm, ima 52 kg, u horoskopu je vodolija / strelac. Odeva se različito od sportskog do elegantnog, glavne boje su bela i crna. Što se možda podrazumeva s obzirom da navija za Partizan. Modni kreator je Dona Karan. Omiljeni sport je košarka. Najviše voli ruže, a omiljena životinja je pas. Volela bi da upozna Madonu i da otputuje u LA. Sluša pop muziku, voli da jede jela nacionalne kuhinje, pije šveps biter lemon, a banane su joj omiljeno voće. Srećan broj je 12, a utorak je srećan dan. Preporučuje dela Paola Koelja. Nije mogla da preporuči ni jedan film, jer ih ima ih mnogo, tako da ne zna koji bi izdvojila. Omiljeni glumci su joj Džoni Dep i Kijanu Rivs.


Najmudrije što je čula je: što možeš danas ne ostavljaj za sutra. O muškarcima nema neko posebno mišljenje, tek kad upoznam osobu, onda je procenjujem. Ne voli predrasude nema ih. Idealna veza je uzajamno poverenje, poštovanje i tolerancija. Srećnom je čini lep dan.


U slobodno vreme bavi se crtanjem, obožava grafiku. Nešto što najviše mrzi je laž i ogovaranje. Idealno mesto na kojem bi živela je neki manji grad na Azurnoj obali. Prijatelji kažu da je veoma tvrdoglava i samouverena. Voli da priča o likovnoj umetnosti. Boji se elementarnih nepogoda.

KANDIDATKINJE 2010