Renata-Kuga

anaRenata (1990.) je iz Drvara, a živi i studira ekonomiju u Novom Sadu. Zavrsila je kurs i bavi se manekenstvom, a postala je poznato lice kao promoter jedne naftne kompanije. Voli ples i njime sa kao sportom i bavi. Uspešno je učestvovala na izborima lepote, a posebno izdvaja titulu Miss Novog Sada 2006. i mesto Druge pratilja na izboru za Miss Vojvodine prošle godine. Visoka je 177 cm, ima 55 kg, u horoskopu je dupli lav. Ambicije su joj da uspe u svemu što radi. Modni stil je atraktivan, modni kreatori LU i Chanel. Boja koju voli je zelena, cvet je crvena ruža. Parfem koji koristi je Burberry. Omiljena životinja je žaba. Od sportova voli ples kojim se i bavi, a navija za Partizan u svim sportovima. Želela bi da otputuje na Jamajku.
Posećuje uglavnom modn sajtove. Ima vozačku dozvolu i sprema se da kupi automobil, ovakav jedan bi joj baš odgovarao. Sluša isključivo stranu muziku, ali najradije pevuši domaće stvari, kao što je: Ja volim samo sebe, jedino sebe. Najradije jede palačinke, pije koktele u uživa u jagodama sa šlagom. Srećnu kombinaciju predstavlja joj broj 13 i petak. Orkanski visovi je knjiga koju preporučuje. Omiljeni film je Titanik, filmski glumac Leonardo di Caprio, s kojim bi se vrlo rado upoznala. Slobodno vreme posvećuje treninzima i gleda filmove.
Životni moto: Cilj opravdava sredstva. Postići očekivano i još mnogo više od toga, za nju predstavlja uspeh. Divi se svom dedi. O muškarcima kaže da su neophodni, ali da bi muškarac bio savršen treba mu žena. Idelna veza je veza puna poverenja, ljubavi, romantike i poštovanja. Njen muškaarc iz snova je visok, plave kose i plavih očiju. Reny, kako je zovu, prijatelji opisuju kao blesavu, kreativnu, uvek nasmejanu… Male stvari je čine srećnom. Idealno mesto na kojem bi živela je San Tropez. Voli da priča o cipelama i torbama. Ne voli laž i prevaru.

KANDIDATKINJE 2010