Sanja-Astra

anaSanja (1985.) je dubrovčanka, ali živi i studira Pravni fakultet u Beogradu. Ambicije su joj da postane uspešan advokat ili sudija. Bavi se trbušnim plesom,naučila je arapski jezik, a savladala je i tajne orijentalne kuhinje. Visoka je 172 cm, ima 53 kg, u horoskopu je jarac / lav. Modni stil je elegantav, modni kreator Verica Rakočević. I u izboru boja dominira opredeljenje za Orijent - zelena, crvena, zlatna. Voli cveće, naročito ruže i orhideje. Naomi Campbell – At nigt cat de luxe je parfem koji koristi. Kad je reč o sportu, povremeno igra tennis i navija za fudbalere Partizana. Omiljena životinja je mačka. Želela bi da otputuje u Egipat, Tunis i Maroko, ali i da upozna Omara Šarifa. Posećuje uglavnom sajtove koji se odnose na arapsku kulturu. Ima Sopstveni automobil i iskusan je vozač. Volela bi da vozi Opel Astru uz koju je želela i da se fotografiše.


Sluša arapsku muziku, ali ponešto i iz domaćeg repertoara. Pesma koju najradije pevuši je Apsolutno tvoj. Najradije jede biftek i grčku salatu, pije sok od narandže. Lubenica je omiljeno voće. Srećan broj je 2, a dan četvrtak. Knjiga koju preporučuje je Vir svetova. Najmudrije što je čula: prijatelju budi blizu, a neprijatelju još bliže.
Omiljeni filmski glumci su Keanu Reeves i Brad Pitt, filmovi Poslednja ćelija, Gospodin i gospođa Smith.


Slobodno vreme posvećuje trbušnom plesu, čitanju knjiga, i pijenju kafe sa drugaricama. Životni moto:sloboda se ne prodaje ni za kakvo blago ovoga sveta. Uspeh je ostvariti svoje želje i ambicije ali i ostati dobar čovek. Divi se uspešnim i jakim ženama. Za muškarce kaže: postoje da bi pravili probleme, ali bi bez njih bilo dosadno. Idelna veza se zasniva na poverenju, ogromnoj toleranciji i razumevanju.


Muškarac iz snova je jaka osoba u svakom pogledu, samostalan i snalažljiv, dobar čovek i šarmantan. Prijatelji bi je opisali kao snalažljivu, ambicioznu, dobru osobu, neko na koga uvek mogu da se oslone. Srećna je kada usreći druge ljude. Idealno mesto na kojem bi živela je neko tropsko ostrvo sa puno voća. Voli da pričaš o sebi, astronomiji… Ne voli neodgovornost, sebičnost i kašnjenje. Plaši se sebe.

KANDIDATKINJE 2010