Divna-OpelGT

anaDivna (1988.) je iz Beograda, po zanimanju je diplomirani novinar. Pored voditeljsko – novinarskog posla, pohvalila se i da svira klavir, ali i da dobro kuva. Ambicije i planovi su ipak usmereni na to da se bavi voditeljskim poslom i u tome postane poznata. Priprema autorsku TV emisiju. Visoka je 172 cm, ima 53 kg, u horoskopu je lav / vodolija. Modni stil je cassual, modni kreator Darko Kostić. Obožava belu boju i bele ruže. Omiljena životinja je mačka. Parfem koji koristi je D&G Light Blue. Baviš se fitnessom. Volela bi da upozna Britney Spears i Lady Gagu. Želela bi da otputuje u New York. Sajtovi koje posećuje su youtube, facebook i slični. Pored vozačke dozvole ima i sopstveni automobil, a kako kaže, svi vole da se voze sa njom. Muzika koju sluša je R’N’B, house, pop, ali i folk. Pesma koju najradije pevuši je Alejandro.


Čokolada je ono što neodoljivo voli da jede, a pije koktele i nes kafu. Ananas je omiljeno voće. Srećan broj je 8, a petak je srećan dan. The secret je knjiga koju preporučuje. Omiljeni filmski glumac je Gerard Batler, a film - Talentovani gospodin Ripli. Slobodno vreme provodi u pisanju i odlazi na treninge.


Najmudrije što je čula su svi mamini saveti. Životni moto: kakve su ti misli, takav ti je život. Uspeh je ostvarenje potpunog sopstvenog potencijala. Divi se upornosti, ambiciji i radu. O muškarcima misli sve najbolje. Smatra da idelna veza ne postoji. Svog muškarca iz snova nije mogla da opiše jer kaže da bi joj za to trebalo najmanje 10 ovakvih strana. Prijatelji bi je okarakterisali kao blesavu. Srećnom je čini uspeh. Idealno mesto na kojem bi živela je baš ovde i sad. Voli da pričaš o svemu, idealan je sagovornik na svaku temu. Ne voli negativne i pesimistične osobe. Plaši se samoće.

KANDIDATKINJE 2010