Jelena-Cruise

anaJelena (1990.) je iz Putinaca kod Rume, po struci je modni modelar odeće, bavi se crtanjem, krojenjem i šivenjem, ali su joj ambicije usmerene u drugom pravcu, namerava da završi fakultet i postane advokat. Učestvovala je na raznim izborima lepote i ni na jednom nije osvajala slabije mesto od druge pratilje, pobedama neće da se hvali. Završila je manekenski plesni kurs. Visoka je 176 cm, ima 65 kg, u horoskopu je dvostruka škorpija.


Modni stil zavisi od raspoloženja i mesta na koje ide. Modni kreator je Zvonko Marković. Voli ljubičastu boju i ruže. Omiljeni sportovi su odbojka, košarka i plivanje, a nekima od njih se povremeno i bavi. Navija za Partizan u svim sportovima. Pas je njena omiljena životinja. Želela bi da otputuje u Španiju. Od poznatih ličnosti volela bi da upozna Britney Spears. Posećuješ sajtove vezane za lepotu i zdravlje. Kad je o muzici reč, kaže: mogu da slušam skoro sve.


Najradije jede sarmu i pljeskavice, od voća banane i pije vino, vermut i koktele. Srećan broj je 3, a petak je srećan dan. Knjiga koju preporučuje je Tajne semena. Omiljeni film je Umri muški, jer u njemu glumi Bruce Willis, njen omiljeni glumac.
Slobodno vreme provodi u crtanju, šivenju unikatnih odevnih predmeta. Životni moto: upornost i ambicioznost su imperativ. Uspeh je biti obrazovan, ostvariti snove i zacrtane ciljeve. Divi se sama sebi.


Na pitanje šta misli o muškarcima, znalači odgovara: Svaki muškarac je priča za sebe. Idelna veza je puna ljubavi, nežnosti i razumevanja. Muškarac iz snova je snalažljiv i sposoban, da bi mogao da ostvaruje njene želje.


Prijatelji je opisuju kao veoma veselu, vedru i komunikativnu. Srećnom je čini ljubav, zdravlje i sopstveni uspeh. Idealno mesto na kojem bi živela je negde na moru u Grčkoj. Voli da priča o modi. Ne voli zlobne ljude i nepravdu. Ne plaši se ničega, samo Boga

KANDIDATKINJE 2010