Jelena-Mazda3

anaJelena (1991.) je student iz Kragujevca, premda je završila medicinsku školu, za zubnog tehničara, poznatija je kao DJ. Pored toga bavi se i plesom (hip-hop). Visoka je 175 cm, ima 61 kg, u horoskopu je strelac. Plan joj je da završi studije i da otvori svoju stomatološku ordinaciju. Modni stil je sportska elegancija, modni kreator Darko Kostić. Parfem koji koristi je Black XS. Boje koje voli su pink, crna i zelena. Omiljeni cvet je orhideja, a od životinja tigar. Igra tenis i to je sport koji prati, naročito značajne turnire. Navija za fudbalski klub Barselonu. Pevač Akon je neko koga bi volela da upozna. Želja joj je da otputuje u SAD.

 

Facebook, youtube i myspace su sajtovi koje posećuje. Muzika koju sluša je rap, hip-hop i house, a pesma koju najradije pevuši je Stereo love. Najradije jede špagete i plavu lagunu, a pije koktele. Omiljeno voće je ananas i nectarine. Srećan broj je 21, a dan – subota.

Zajedno sami je Knjiga koju preporučuje. Rado gleda filmove, ali ne može da izdvoji jedan koji ju je baš fascinirao, ima ih više. Omiljeni filmski glumac je Jim Carrey.
U slobodno vreme sluša muziku, gleda tv i izlazi. Njen životni moto je Ko zna zašto je to dobro. Uspeh je napraviti međunarodnu karijeru. Divi se uspešnim i srećnim ljudima. Svi su isti – kaže za muškarce. Idelna veza ne postoji, samo strast. Muškarac iz snova je plav, zgodan i visok.


Prijatelji je opisuju kao komunikativnu, društvenu i ludu osobu. Srećnom je čini sreća ljudi koji su joj bliski. Idealno mesto na kojem bi živela je Dubai. Voli da priča o politici. Ne voli Vvolične osobe, laž i prevaru. Smrt je ono čega se plaši.

KANDIDATKINJE 2010