Andrijana-CR-Z

anaAndrijana (1990.) je beograđanka, živi na Voždovcu, student je Fakulteta za medije i komunikacije. Završila je manekneski kurs, bavi se glumom i folklorom. Ambicije su joj da postane PR menadžer neke kulturne ustanove. Visoka je 175 cm, ima 62 kg, u horoskopu je lav / blizanac. Preferira retro modni stil, a posebno joj se dopadaju kreacije Vivienne Westwood. Voli crveno, pa je tako i omiljeni cvet crvena ruža. The one je parfem koji koristi. Omiljeni sport je ples. Konj je životinja koja bi mogla da joj bude kućni ljubimac. Shon Conery, njen omiljeni filmski glumac, osoba je koju bi volela da upozna, a Brazil destinacija na koju bi želela da otputuje. Sajt koji posećuje – Facebook. Vozi sopstveni automobil i mnogi vole da joj budu saputnici. Muzika koju sluša je r’n’b i rock. Pesma koju najradije pevuši je To the moon and back. Najradije jede paste, salate, sireve, pije sok od višanja koje su joj pored ananasa omiljeno voće.


Srećan broj je 7, a dan – petak. Preporučuje da se pročita Sidarta, ali i druga dela Hermana Hesea. Najmudrije što je čula: try harder, cause if you not why bother. Omiljeni film je My name is Khan.


Slobodno provodi vreme po šoping centrima. Životni moto: trud se isplati. Uspeh je ostvariti cilj. Divi se nezavisnim ljudima. Za muškarce kaže da su jača polovina. Ništa nije idealno, pa tako ni idelna veza. Muškarac iz snova je duhovit, ambiciozan, visok i mora da ima lokne.


Prijatelji bi je opisali kao iskrenu i opuštenu. Srećnom je čine prijatelji, dečko i pas. Idealno mesto na kojem bi živela je Cuba. Voli da priča o budućim planovima i hrani. Ne voli pihtije i insekte. Plaši se malog prostora.

KANDIDATKINJE 2010