Milena-Hiluks

anaMilena-Hilux-L

Milena Peljto (1991.) je iz Kostolca, završila je elektrotehničku školu, ali smatra da je manekenstvo ono čime treba da se bavi. Završila je manekneski kurs i planira da postane uspešna manekenka u evropskim razmerama. U prilog njenim ambicijama ide i to što je uspešnoučestvovala na mnogim modnim revijama i izborima lepote.
Bila je predstavnica Srbije na izboru slovenskih zemalja, učesnica Miss Beograda, Miss Dunava, Miss Šumadijskog okruga… Visoka je 172 cm, ima 52 kg, u horoskopu je devica. Da i održala formu redovno trenira, pliva, igra i pozira kad god joj se ukaže prilika. Modni stil nije definisala, ali u njenoj garderobi dominira roza boja, haljine i visoke pete. Modni kreator je Verica Rakočević. Parfem koji koristiš je iz kolekcije Versaće. Omiljeni cvet je ruža, a životinja ima podosta: tigar, lav, puma, zeka… Navija za FK Crvena Zvezda, a prati i odbojku, tennis i plivanje. Volela bi da upozna Naomi Campbell, ali i da otputuje u Pariz. Redovna je na facebook-u. Kad je o muzici reč, sluša sve osim rock-a. Pesma koju najradije pevuš je Russian Roulette. Najradije jede pizzu i pije ceđenu narandžu, a jagode su njeno omiljeno voće. Srećan broj je 17, a dan petak. Za čitanje preporučuje ljubavne romane od Mirjam. Najmudrije što je čula je: Izgubljeno je samo ono čega smo se odrekli.

 

Omiljeni film je Titanik, filmski glumac Brad Pitt. Slobodno vreme koristi za plivanje.
Životni moto: Iskoristi svaki dan kao da je poslednji. Uspeh je kada ostvari cilj koji je zacrtala. Divi se svojoj majci. O muškarcima kaže: bez njih se ne može. Idelna veza je kao što je veza Adriane Lima. Muškarac iz snova je crn, visok i obrazovan. Prijatelji je opisuju kao tvrdoglavu, upornu i dobru osobu. Srećnom je čini uspeh. Voli da priča o svom zanimanju. Ne voli neurednost. Plaši se zlih, pakosnih i ljubomornih ljudi.

KANDIDATKINJE 2010