Jasna-Spark

anaJasmina (1989.), koju zovu Jasna je iz Šapca. Student je visoke poslovne škole, a bavi se hostingom i modelingom. Voli da crta, ali zbog obaveza nema vremena. Završila je manekenski kurs i učestvovala na nekoliko izbora lepote, na izboru Miss aqua bila je prva pratilja. Manekensko iskustvo: revije za tržni centar Tina u Šapcu (2006.), Levi’s (2007-2008.), Sweet years (2008-2009.)… Visoka je 177 cm, ima 62 kg, u horoskopu je ovan / strelac. Planira da završi postdiplomske studije u Italiji i da postane potpuno nezavisna poslovna žena. Modni stil je sportska elegancija, modni kreator Darko Kostić. Voli crnu i ljubičastu boju. Parfem koji koristi je Euphoria KK. Omiljeni cvet je ljiljan, a od životinja konj. Igra i prati košarku, a navija za Partizan u svim sportovima. Želela bi da otputuje u Barcelonu i da upozna Novaka Đokovića. Youtube i facebook su sajtovi koje posećuje. Ima vozačku dozvolu i sopstveni automobil, i do sada nije platila ni jednu kaznu. Dok se družila sa Sparkom, došla je do zaključka je da je to automobil koji bi volela da vozi.

Kada je reč o muzici uglavnom sve sluša, a izbor vrlo često zavisi od situacije. Pesma koju najradije pevuši je Snuff. Najradije jede brzu hranu i jela naše domaće kuhinje, kivi je omiljeno voće. Srećan broj je 8, a petak je srećan dan. Knjiga koju preporučuje je Suzanin dnevnik za Nikolasa, a film ili Prvi greh ili Okrutne namere. Omiljeni filmski glumac je Johnny Depp.


Najmudrije što je čula je: život se ne meri uzdisajima, nego trnucima koji ti oduzimaju dah. Slobodno vreme provodi sa društvom, sluša muziku ili crta. Divi se ženama koje su samostalne, borbene i uspešne. O muškarcima kaže: ni sa njima ni bez njih. Muškarac iz snova je duhovit, šarmantan, pametan i sposoban, a što se tiče fizičkog izgleda treba da bude lep i naravno – zgodan. Idelna veza je puna razumavanja i iskrenosti.


Prijatelji bi je opisali kao duhovitu, druželjubivu i tvrdoglavu. Srećnom je čine porodica i prijatelji. Idealno mesto na kojem bi živela je neka evropska metropola. Voli da priča o muzici. Ne voli laž i zavidne ljude. Plaši se insekata.

KANDIDATKINJE 2010