Marina-Mazda6

anaMarina-Mimma (1983.) je iz Zrenjanina, završila je srednju medicinsku školu i palnira da završi fakultet i master studije u USA. Završila je manekenski kurs, ali se manje bavi manekenstvom, a više radi promocije. Visoka je 174 cm, ima 56 kg, u horoskopu je škorpija / riba. Kao posebne veštine koje poznaje navodi egzotičnu kuhinju i extremne sportove. Modni stil je urbano-trendy, modni kreator Versaće. Parfem koji koristi je Bright Cristal. Voli plavu boju, od flore – maslačak, a od faune – mačke. Omiljeni sportovi su kick box i mačevanje. Navija za fudbalski klub Inter. Volela bi da upozna Bruce Willis-a, svog omiljenog filmskog glumca. Želja joj je da otputuje na Cubu i u Miami, smatra da su to idealna mesta na kojima bi živela. Facebook i Soundcloud su sajtovi koje posećuje. Ima vozačku dozvolu i voli da vozi automobile. Muzika koju sluša je house, electro i dubstep. Pesma koju najradije pevuši je Sweet Dreams. Mandarine i ananas su omiljeno voće, a najradije jede ribu, morske plodove i pije ceđenu narandžu i koktele. Srećan broj je 7, a dan – petak. Preporučuje knjige Hermana Hesea, a posebno roman Stepski vuk. Najmudrije što je čula: Izgubljeno je samo ono čega smo se odrekli. Omiljeni film je Svi psi idu u raj. U slobodno vreme ide na trčanje, sluša muziku i odlazi na žurke.


Uspeh je da ostvari svoje snove. Divi se svemiru i svemu što je nedovoljno istraženo. Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže da su super prijatelji. Idelna veza je poverenje, sloboda i strast. Muškarca iz snova je intelektualac, slobodnih shvatanja, lep, zgodan, kavaljer – premda je nemoguće naći sve u jednom.


“Postoji u nama nešto što nas nikad ne pušta da odrastemo, što nam čuva onaj vragolast pogled i želju da se inatimo” – to je rečenica koja me opisuje potpuno, kaže Mimma. A prijatelji je opisuju kao veselu, pozitivnu, tvrdoglavu, nasmejanu, brbljivu… Srećnom je čini sunce, prijatelji i osećaj slobode. Voli da priča o hrani, muzici… Ne voli neiskrenost. Plaši se mraka i bola.

KANDIDATKINJE 2010