Jovana-MeganeGT

anaJovana (1989.) je iz Kragujevca, završila je srednju ekonomsku školu, a bavi se modelingom. Visoka je 179 cm, ima 62 kg, u horoskopu je strelac / jarac. Poseduje različita znanja, kao što je masaža, kulinarstvo, ali i borilačke veštine. Završila je čak dva kursa za manekene. Ambicije su joj da se još više usavrši i prosperira u svetu mode, i da upiše akademiju dramskih umetnosti. Modni stil joj diktira raspoloženje, ali zato uvek mora da bude nešto u crvenoj boji. Modni kreator je Verica Rakočević.


Parfem koji koristi je iz linije Versaće. Bavi se aerobikom. Navija za fudbalere Crvene Zvezde. Omiljena životinja je pas. Volela bi da upozna Severinu i da otputuje u Meksiko. Najčešće posećuje sajtove čija su tema lepota i zdravlje, kao i facebook. Kad je o muzici reč, balade su ono što najradije sluša. Kome da verujem, Saše Kovačevića je pesma koju najradije pevuši.


Najradije jede specijalitete italijanske kuhinje, pije sok od ananasa, premda joj je omiljno voće pomorandža. Ni jedan broj joj ne simbolizuje sreću, dok je subota dan za koji veruje da je srećan. Jedne noći na Jadranu je knjiga koju preporučuje. Ne radi drugima ono što ne želiš da drugi tebi rade - je najmudrije što je čula. Omiljeni filmovi su Stršljen i Spasitelj, a filmski glumac - Srđan Todorović. Slobodno vreme provodi u čitanju, igranju sa svojim psima, ide u pozorište ,druži se sa prijateljima, pomaže udruženju za zaštitu životinja.


Životni moto: Ako imaš cilj imaćeš i put. Na pitanje šta je za nju uspeh, kaže: uspesi su u stvari sitnice. Divi se siromasima.
O muškarcima misli da su svi isti, ma kako to glupo zvučalo. Idelna veza ne postoji, kao što ne postoji ni idealan muškarac. Ali zato onaj iz snova je veran, pažljiv i mora da voli samo nju. Prijatelji je opisuju kao uvek nasmejanu, dobru, komunikativnu, ume da sasluša, a i da da dobar savet. Srećnom je čine male stvari. Kućica u planini je idealno mesto na kojem bi živela. Ne voli ljude koji lažu. Plaši se muškaraca i sitnih insekata.

KANDIDATKINJE 2010