Anica-Legacy

anaAnica (1989.) ili Ana kako je svi znaju, je student i fotomodel iz Vrbasa. Manekenske kurseve je završila u nekoliko poznatih prestoničkih agencija. Planira da se jednog dana bavi glumom ili voditeljskim poslom, a do tada je ples ono što je zaokuplja. Visoka je 173 cm, ima 52 kg, u horoskopu je vaga / vodolija. Učestvovala je na izborima lepote, bila je pored ostalog Miss Lipovačkih dana i noći i Druga pratilja Miss turizma. Modni stil je ekstravagantan, modni kreator Darko Kostić. Boje koje joj najviše odgovaraju su bež, bela i crna. Parfem koji koristi je ili Versaće ili Bvulgari. Omiljeni cvet je ljubičica, a od životinja pas. Atletika je sport koji je zanima. Navija za FK Partizan. Rado bi upoznala Davida Beckama, a New York i Pariz su destinacije na koje bi želela da otputuje. Sluša zabavnu i stranu muziku, a pesma koju najčešće pevuši je Farsa.

Najradije jede biftek i paste, pije ceđenu narandžu, a od voća najprivlačnije su joj jagode. Brojevi koje smatra za srećne su 6 i 14, a dani ponedeljak i sreda. Više od tri je knjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula je: ne trči nikad za dečkom i autobusom. Omiljeni film je Gospodin i gospođa Smith, pa je i logično da je filmski glumac br. 1 - Brad Pitt. Slobodno vreme je shoping i izlasci.Životni moto: Ili istraj do kraja ili umri u pokušaju. Uspeh je ostati svoj. Divi se sposobnosti i snalažljivosti.
Za muškarce kaže “ne možemo mi bez njih, kao ni oni bez nas”. Muškarac iz snova je markantan, visok, komunikativan, snalažljiv… Za idelna vezu kaže: ništa nije idealno u životu pa ni veze. Prijatelji je opisuju kao veoma temperamentnu, upornu i zanimljivu osobu. Srećnom je čini porodica. Idealno mesto na kojem bi živela je Milano. Voli da priča o svemu i svačemu. Ne voli laž i dvoličnost. Plaši se miša i pacova.

KANDIDATKINJE 2010