Mira-Multivan

anaMirjana-Mira (1985.) koju zovu Spiller i Spica je iz Čelareva, a u Novom Sadu studira Grafičko inženjerstvo i dizajn. Obožava da se fotografiše, možda je i to razlog da joj se dečko bavi umetničkom fotografijom. Planira da postane poznata modna kreatorka, čemu treba da doprinese i to što se već uspešno bavi modnim dizajnom, ali i folklorom. Njen modni stil je ekstravagantan, a crna boja dominira. Parfem koji koristi je Burberry. Visoka je 183 cm, ima 60 kg, u horoskopu je škorpija / vodolija. Trenirala je košarku desetak godina. Navija za Partizan u svim sportovima.


Omiljeni cvet je ljubičica, a životinja kornjača i pas. Volela da upozna MOBY-a, a Maldivi su destinacija na koju bi želela da otputuje. Sajtovi koje posećuje uglavnom su modni. Sluša elektronsku muziku i najradije pevuši: lalalalala. Muzika je inače ono što je čini srećnom.


Najradije jede pizzu i pije pivo, a jagode su joj omiljno voće. Srećan broj je 4, a subota je srećan dan. Nasleđe Skarlati je knjiga koju preporučuje. Iskustvo je naziv koji čovek daje svojim greškama - najmudrije je što je čula. Omiljeni film je Čudesna sudbina Amelije Pulen. Bruce Willis je filmski glumac kojeg najradije gleda. U slobodno vreme šije, peva, crta, pravi nakit, kuva za društvo…


Životni moto: Misli pozitivno, radi pozitivno. Uspeh je, po njenom mišljenju, naučiti živeti. Priroda je ono čemu se divi. Na pitanje šta misli o muškarcima, pita: Šta bismo mi bez njih? Idelna veza je veza puna poverenja. Konj na belom princu je njen muškarac iz snova! Prijatelji za nju kažu da je vesela, šašava, duhovita, blesava…
Idealno mesto na kojem bi živela je negde na obali mora, iza sedam gora… Ne voli kiseli i slatki kupus, a plaši se pacova.

KANDIDATKINJE 2010