Tijana-Prius

anaTijana (1988.) je iz Novog Sada, apsolvent je grafičkog dizajna, a na jednoj televiziji radi kao urednik, voditelj informativne emisije. Govori španski i engleski, crta i slika, dizajnira. Planovi su vezani za uspeh u poslu kojim se bavi i porodicu. Visoka je 171 cm, ima 64 kg, u horoskopu je ovan / vaga. Modni stil je sportska elegancija i elegancija, ali prevashodno zavisi od prilike. Modni kreator - Roberto Cavalli, koristi i istoimene parfeme. Boje koje voli su bela i crna. Omiljeni cvet je orhideja, a od životinja tigar. Sport koji je zanima je fudbal, navija za Partizan. Želela bi da upozna Jenifer Lopez i da otputuje u New York. Posećuje modne i informativne sajtove. Ima sopstveni automobil iz kojeg ne izlazi, tako da je vozačka veština postala rutina. R’N’B je muzika koju sluša, a pesma koju najradije pevuši je Te Amo. Najradije jede salate sa sirom i ceđeno voće, omiljeno voće su jagode. Osam je srećan broj. Knjiga koju preporučuje je Moć podsvesti.


Najmudrije što je čula je sve ono šop govore njene bake. Omiljeni film je Spartakus, a glumac - Goran Višnjić. Slobodno vreme provodi u crtanju, slikanju, kreira odeću i izlazi s prijateljima.


Životni moto: hoću, mogu, znam. Uspeh su porodica i dom. Divi se majci i ocu. O muškarcima misli sve najlepše, divna su bića. Idelna veza je njena veza. Muškarac iz snova je visok, tamnoput, svelte kose. Prijatelji bi je opisali kao upornu, tvrdoglavu, samostalnu i sposobnu.


Srećnom je čine male stvari. Idealno mesto na kojem bi živela je Barcelona. Voli da priča o modi. Ne voli laž i nekulturu. Plaši se loših ljudi.

KANDIDATKINJE 2010