Valentina-Xenon

ana
Valentina-Tina (1990.) je iz Čačka, studira menadžment i sprema se da jednog dana radi u nekoj banci ili drugoj finansijskoj instituciji. Bavi se manekenstvom i densom. Visoka je 170 cm, ima 52 kg, u horoskopu blizanac. Modni stil:...P…S…, modni kreator Snežana Šćekić, brend Baronessa. Parfem koji koristi je Naomi Campbell. Omiljeni cvet je lala, a od životinja delfin. Kad je reč o sportu povremeno igra tenis, koji pored fudbala rado i gleda. Navija za Crvenu zvezdu.

 

Želela bi da otputuje u Ameriku i ako joj se pruži prilika da upozna Johnny Deppa, svog omiljenog filmskog glumca. Youtube je sajt kojem na internetu posvećuje najviše vremena. Sluša najviše stranu muziku, bez obzira na vrstu. Pesma koju najradije pevuši je Cecin Beograd. Najradije jede piroške i pije sok od jabuka, omiljeno voće je grožđe. Srećan broj je 5, a dan – petak. Knjiga koju preporučuje je roman Paola Koelja, Alhemičar. Najmudrije što je čula: čovek je nesrećan onoliko koliko misli da jeste. Omiljeni film - Pirati sa Kariba.


U slobodno vreme šeta sluša muziku. Životni moto: napred, napred i samo napred. Uspeh je kada joj se ostvari dugo očekivani san. Divi se ljudima koji nikada ne odustaju, koji su veliki optimisti. Nema posebno mišljenje o muškarcima, sem da su 80% veoma slični. Za idealnu vezu kaže: takvu vezu imam trenutno, a nadam se i zauvek. Muškarac iz snova je veran, treba da ju poštuje i naravno voli. Verovatno se zove Andrija. Prijatelji kažu da je pričljiva i ambiciozna. Porodica je čini srećnom. Idealno mesto na kojem bi živela je Cuba. Voli da priča o filmovima. Ne voli ljubomorne ljude. Plaši se visine.

KANDIDATKINJE 2010