Marija-Ego

anaMarija (1988.), je iz Beograda, završila je Pravno birotehničku školu i kurs za manekene. Bavi se modelingom i trbušnim plesom, ambicija joj je da uspe kao model. Visoka je 167 cm, ima 51 kg, u horoskopu je device / jarac. Učestvovala je na izborima lepote, titule koje je osvajala bile su miss fotogeničnosti i miss šarma, na izboru za miss Balkana bila je jedna od pratilja. Modni stil je elegantan, modni kreator Dolche i Gabanna. Parfem koji korist je Naomi Campbell. Voli crvenu boju i orhideje. Omiljena životinja je pas. Bavi se fitnessom, navija za fudbalere Crvene Zvezde. Volela bi da upozna Madonu, a želja joj je da otputuje u New York. Ima sopstveni automobil i ljubitelj je oštre vožnje.

 

Sajtovi koje posećuje na internetu su facebook i oni koji su posvećeni modi. Najradije jede paste i pije vodu, a omiljeno voće su breskve. Srećan broj je 9, a dan petak. Preporučuje sve knjige Paola Kuelja, a naročito raoman Alhemičar. Najmudrije što je čula je: nema neosvojive tvrđave, samo ima loših napadača. Brad Pitt je omiljeni filmski glumac, a omiljeni film Titanik.


U slobodno vreme čita knjige. Životni moto: Zašto živeti život, a ne biti primećen. Uspeh je da postigne samostalnost, naravno baveći se manekenstvom. Divi se sposobnim i uspešnim ženama. Za muškarce kaže da je svaki individua za sebe. Idelna veza mora da se zasniva na iskrenosti. Muškarac iz snova je sposoban, komunikativan i duhovit.


Prijatelji bi je opisali kao energičnu, komunikativnu, odgovornu… Ljubav je čini srećnom. Idealno mesto na kojem bi živela je Barcelona. Voli da priča o modi. Ne voli neuspeh. Plaši se visine i zatvorenog prostora.

KANDIDATKINJE 2010