Zorica-Journey

anaZorica (1990.) je iz Zemuna, studira Ekonomski fakultet s jednostavnim ciljem da diplomira i zaposli se. Završila je manekenski kurs, ali se više bavi hostingom nego manekenstvom. Visoka je 186 cm, ima 65 kg, u horoskopu je škorpija / vaga. Modni stil: ležerno ali seksipilno, sve u čemu dobro izgleda. Modni kreator - Bata Sapasojević. Boje koje voli su bela, roze i žuta. Parfem koji koristi je Cristian Dior – Diamant. Omiljeni cvet je narcis, a od životinja lav. Omiljeni sportovi su atletika i odbojka koju je četiri godine trenirala. Navija za FK Crvena Zvezda. Volela bi da upozna Angelinu Joli. Maldivi su destinacija na koju bi rado otputovala. Posećuje modne i sportske sajtove. Vozačku dozvolu je dobila već posle prvog polaganja vozačkog ispita. Muzika koju slušaš je house, rap i domaća. Pesma koju najradije pevuš je Zorice, zoro moja. Najradije jede ribu i pije vodu, breskve su njeno omiljno voće. Srećan broj je 13, a utorak je srećan dan.


Zašto muškarci vole kučke i Devojka sa bisernom minđušom su knjige koje preporučuje. Najmudrije što je čula: Samo obrazovana žena može da bude trajno lepa. Omiljeni film Sibirski berberin, a glumac Džoni Dep. Slobodno vreme provodi sa prijateljima, izlazi u klubove, čita dobre knjige, sluša muziku. Uspeh je zdravlje, dobar posao i puno dece. Divi se obrazovanim i pametnim ljudima. Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže: Zavisi, kako o kom, moj tata je najbolji, svi ostali – diskutabilno. Muškarca iz snovaje lep, zgodan, uspešan, dobar, mora da je ceni i poštuje, al ii voli.


Idelna veza = poštovanje. Prijatelji kažu da je jako dobre duše, naivna i mnogo zgodna i lepa. Srećnom je čini večera sa dečkom i igranje sa psom Lesijem. Tajland je idealno mesto na kojem bi živela. Voli da priča o muško-ženskim odnosima. Ne voli smrknute ljude i zabrane, a plaši se zmija.

KANDIDATKINJE 2010