Marija-MCV

anaMarija-Maja (1991.) iz Smederavske Palanke učenica je Mašinske škole u Smederevu. Planira da upiše pravo, a inače se bavi glumom. Visoka je 170 cm, ima 55 kg, u horoskopu je vodolija / jarac. Modni stil je pre svega sportski, a ostalo po potrebi. Crno je najzastupljenija boja u njenom ormanu s odećom. Dopadaju joj se modne kreacije Zvonka Markovića. Voli cveće, pre svega ruže i kale. Armani Code je parfem koji koristi. Omiljena životinja je pas. Navija za Fudbalski klub Partizan. Odbojka je sport kojim se bavi. Španija je turistička destinacija koja ju najviše privlači. Volela bi da upozna Jelenu Karleušu. Na internetu posećuje modne sajtove i facebook. Muzika koju sluša zavisi od raspoloženja, ali to je načešće hip-hop i narodna. Pesma koju najradije pevuši je Ljubavi – Željka Joksimovića. Najradije jede meso pripremljeno na roštilju i pije kiselu vodu. Jagode su omiljeno voće. Srećan broj je 12, a subota je srećan dan.


Ana Karenjina i Izlazak na pravi put su knjiga koje preporučuje. Najmudrije što je čula je Dekartova izreka Cogito ergo sum - mislim dakle postojim. Omiljeni film je Titanik, a glumac Nikola Kojo. Slobodno vreme provodi u igranju odbojke i šetnjama gradom. Životni moto: proživi svaki dan kao da je poslednji. Uspeh je za nju da završi fakultet i zaposli se na dobro radno mesto. Divi se osobama koje su uspele u životu. O muškarcima kaže ima dobrih i loših, nikada i nisam razmišljala uopšteno o muškarcima. Idelna veza je poverenje, sporazum i ljubav.


Muškarac iz snova je visok, crn, sportski tip... Prijatelji kažu da je uvek raspoložena za provod. Srećnom je čini njena porodica, dečko i uspeh u školi. Idealno mesto na kojem bi živela treba da je samo blizu mora. Voli da priča o modi, filmovima i muzici. Ne voli dvoličnost, prevaru i laž. Plaši se zmija.

KANDIDATKINJE 2010