Stasa-DS3

anaStaša (1988.), rođena u Sarajevu, živi u Beogradu, radi studira marketing na Fakultetu organizacionih nauka. Završila je manekenski kurs i vrlo često svojim izgledom i nastupom ulepšava promocije novih automobila. Dobar je poznavalac latinoameričkih plesova, ali dobro igra i standardne plesovi. Visoka je 176 cm, ima 58 kg, u horoskopu je vaga / rak. Ambicije su da uspe u poslu koji voli da radi i da izgradi veliku o srećnu porodicu.
Modni stil je urbano, elegantno, glamurozno, modni kreatori Vera Vang i Valentino. Parfem koji koristi je Givenchy. Voli ljubičastu boju, jasmin i mačke. Navija za košarkaše Partizana. Volela bi da upozna Haleda Huseinija, a želja joj je i da otputuje u Indiju. Posećuje modne sajtove i sajtove sa izrekama. Ima vozačku dozvolu odavno, a i sopstveni automobil, rado bi učestvovala na nekom reliju. Muzika koju sluša je strani pop i house. Pesma koju najradije pevuši je Hero – Enrique Iglesias. Najradije jede biftek ili belu ribu, ananas i pije vodu. Srećan broj je 4, a dan petak. Lovac na zmajeve je knjiga koju preporučuje.
Najmudrije što je čula: niko ti ne može oduzeti ono što ti je suđeno. Omiljeni film - Širom zatvorenih očiju, a filmski glumac - Gerard Buttler. U slobodno vreme bavi se sportom, čita knjige i trudi se da svaki slobodan trenutak iskoristi za putovanje. Uspeh je svaki dan ispuniti stvarima koje volimo. Sebi se divi, a za muškarce kaže: bez njih ne umem.
Idelna veza je zasnovana na podršci, ljubavi i poverenju. Muškarac iz snova je racionalan um, a fizički izgled nebitan. Prijatelji bi je opisali kao veselu, pažljivu i veoma realnu osobu. Srećnom je čini kada drugi uživaju u njenom prisutstvu. Idealno mesto na kojem bi živela je New York. Voli da priča o ljubavi novcu. Ne voli ljubomoru. Ne poznaje strah.

KANDIDATKINJE 2010