Katarina-Punto

anaKatarina (1992.) je iz Šapca, učenica srednje Trgovačke škole, četvrta godina smer aranžer. Bila je nekoliko godina član UMS-a i uspešno se bavila manekenstvom. Njena druga ljubav je gluma, kojom se bavi još od osnovne škole. Uskoro snima i film, pa bi volela i tu da se ostvari kao uspešna glumica. Visoka je 170 cm, ima 54 kg, u horoskopu je ovan / rak. Od posebnih znanja navodi kuvanje, ples, i šminkanje. Modni stil je elegantan, modni kreator Verica Rakočević. Parfem koji koristi je iz Diorove linije. Voli crvenu i ljubičastu boju, ruže i pse. Igra tennis i navija za FK Partizan. Posećuje facebook… Želela bi da otputuje u Dubai. Sluša pop i narodnu muziku, a Maskarada je pesma koju najradije pevuši. Najradije jede kuvana jela i pije prirodne sokove, omiljno voće su breskve. Srećan broj je 21, a dan petak. Slobodno vreme provodi u vožnji rolera i bicikla. Knjiga koju preporučuje - Koraci za pamćenje. Najmudrije što je čula je: život je šah, zato pazi na poteze. Omiljeni film je Put oko sveta za 80 dana.


Životni moto: sve što možeš da uradiš danas ne ostavljaj za sutra. Divi se uspešnim i obrazovanim ljudima. O sebi kaže: Komunikativna, snalazljiva, tačna. U poslu sam jako profesionalna i kritična, što očekujem i od drugih. Smatram sebe jako prijatnom i duhovitom osobom...


O muškarcima ne može da da uopšteno mišljenje, jer to je individualna stvar, zavisi od muškarca do muškarca. Idelna veza je razumevanje i podrška. Muškarca iz snova je obrazovan, požrtvovan, samostalan, uspešan, lep i zna da čuva ono što ima. Prijatelji kažu da je vesela i požrtvovan prijatelj. Srećnom je čini kada može nekome da pomogne. Idealno mesto na kojem bi živela je neki gradić pored mora. Voli da priča o ljubavi. Mrzi aroganciju i arogantne ljude. Plaši se insekata.

KANDIDATKINJE 2010