Aleksandra-ECabrio

anaAleksandra (1990.) je iz Lučana, završila je srednju ekonomsku školu i studira menadžment. Ambicije su da završi fakultet i da postane uspešna u svom poslu. Bavi se manekenstvom i šou densom. Visoka je 178 cm, ima 59 kg, u horoskopu devica / vaga.


Modni stil je sportska elegancija, a modni kreator Suzana Perić. Parfem koji koristi je Bvlgari Omnia Crystalline. Voli plavu, crnu i belu boju. Omiljeni cvet je ljiljan, omiljene životinje pas i delfin. Bavila se odbojkom i to je sport koji prati. Navija za Partizan. Od posebnih želja izdvaja Rim, kao mesto gde bi želela da otputuje i za koje smatra da je idealno da se u njemu živi, kao i osobe koje bi volela da upozna: Angelinu Jolly i Adrianu Lima. Sajtovi koje posećuje su facebook i youtube. Ima vozačku dozvolu, a automobil koji bi volela da vozi je baš ovaj uz koji se fotografisala Mercedes E klase kabriolet.


Najradije jede ribu i povrće, od slatkiša čokoladice i pije vodu. Omiljeno voće su jabuke. Srećan broj je 9, a dan: petak. Knjiga koju preporučuje je Gospodar igre.Najmudrije što je čula: Sve dok imaš nekog ko te voli, nije bitno koliko te drugi mrze.


Omiljeni film je Titanik, a filmski glumac Brad Pitt. Kad je o muzici reč ne izdvaja određenu vrstu. Pesma koju najradije pevuši je Žena ratnik od Anabele.Slobodno vreme provodi u izlascima i šetnji sa prijateljima, gledanju filmova i serija.
Životni moto: Živi svaki dan kao da je poslednji. Za nju je uspeh osnovati porodicu i živeti ugodno i kada si uspešan u svom poslu. Divi se ljudskoj humanosti, prirodi i svojim roditeljima.O muškarcima kaže: Ni jedan muškarac ne bi opstao bez žene, muškarci vladaju svetom, a žene muškarcima. Idelna veza je uzajamna ljubav i poštovanje. Muškarac iz snova je visok, crn i bavi se nekim sportom. Prijatelji bi je opisali kao vedru, nasmejanu, tvrdoglavu, uvek spremnu za neku akciju, komunikativnu. Srećnom je čini veče provedeno u krugu porodice i prijatelja. Voli da priča izlascima i momcima. Ne voli ogovaranje, ljubomoru, pokvarene ljude. Plaši se smrti i samoće.

KANDIDATKINJE 2010