Ksenija-Fiesta

anaKsenija (1987.) je strukovni ekonomista iz Beograda. Trenutno uživa jer pre par meseci diplomirala na Višoj poslovnoj školi. S obzirom da sada ima slobodnog vremena na pretek, može još više da se posveti plesu, koji trenira već sedam godina. Ambidije su joj da upiše i diplomira na bankarskoj akademiji. Visoka je 170 cm, ima 52 kg, u horoskopu je strelac / vodolija. Kad je reč o stilu odevanja, kaže da nosi sve što joj lepo stoji i u čemu se dobro oseća. Modni kreator je Darko Kostić. Crveno je boja koju voli. Parfem koji koristi je XS. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja pas. Navija za Partizan u svim sportovima, od kojih joj je atletika najdraža. Želela bi da otputuje u Španiju, a od poznatih ličnosti da upozna Isidoru Bjelicu.
Ima vozačku dozvolu i sopstveni automobil, prema sopstvenoj oceni – dobar je vozač. Sajt koji neizostavno posećuje je facebook. R’N’B je muzika koju sluša, rado i pevuši, ali nema omiljenu pesmu. Najradije jede pizzu i pije koka-kolu. Omiljeno voće su maline. Srećan broj je 6. Knjiga koju preporučuje je Sumrak Saga. Najmudrije što si čula je: ono što me hrani me uništava. Omiljeni filmski glumac je Johnny Depp, a film Beležnica.


Životni moto: Iskoristi svaki dan kao da je poslednji. Napraviti dobru karijeru i zdravu porodicu - za nju je uspeh. Divi se poštenim ljudima, kojih ih je sve manje. Nema posebno mišljenje o muškarcima. Na pitanje o idealnoj vezi, kaže: nadam se da postoji. Muškarac iz snova je lep, pametan, iskren i pošten.

 

Prijatelji bi je opisali kao poštenu, pozitivnu i uvek dobro raspoloženu. Sitnice je čine srećnom. Beograd smatra idealnim mestom na kojem bi živela. Voli da priča o vezama, pomaže drugaricama. Laž je ono što ne podnosi. Plaši se sebe.

KANDIDATKINJE 2010