AnaMarija-Meriva

anaAna Marija (1988.) iz Čačka, završila je srednju za građevinskog tehničara i sada je student Visoke poslovne škole u Beogradu. Stručnjak je u radu na računaru. Ambicije su joj da završi fakultet, da postane uspešna poslovna žena i na kraju da osnuje porodicu. Visoka je 178 cm, ima 63 kg, u horoskopu je devica / vaga. Modni stil koji će da primeni zavisi od prilike i situacije u kojoj treba da se nađe. Boje koje voli su tirkizna i bela. Parfem koji koristi je Armani Code. Omiljene životinje su pas, tigar i svinja, a narcis i gerber su omiljeni cvetovi. Kada je reč o sportu, prati košarku i fudbal, ide u teretanu i navija za Partizan u svim sportovima. Volela da upozna L.L. de Ronalda. Želela bi da otputuje u Maroko i Španiju. Sajtovi koje posećuje su youtube, facebook…


House, pop i dance je muzika koju sluša. Najradije jede roštilj, pršutu, špagete, pije coca-colu, a omiljno voće su pomorandže i kivi. Srećan broj je 13, a subota je srećan dan. Knjige koje preporučuje su Zato što te volim i Samo budi ovde. Omiljeni filmski glumac je Nebojša Glogovac, a film Zatvoreno ostrvo. Slobodno vreme provodi u šetnji i trčanju.


Najmudrije što je čula: Iskrenost je skup poklon od jeftinih ljudi. Životni moto: Nema tog cilja do kojeg čovek upornošću ne može da stigne. Biti uspešan u poslu koji voliš – to je pravi uspeh. Divi se sebi pre svega.


O muškarcima kaže nisu svi isti, ali svaki od njih može da bude jako dobar prijatelj. Idelna veza je onau kojoj prevladava ljubav, razumevanje i poverenje. Muškarac iz snova je crn, visok, sa lepim rukama i ima normalne poglede na život. Prijatelji bi je opisali kao veselu, iskrenu, impulsivnu i pomalo tvrdoglavu. Srećnom je čini njena porodica. Idealno mesto na kojem bi živela je u blizini mora. Teme o kojima voli da priča zavise od situacije i društva. Ne voli laž i licemerje, a plaši se nepoznatih pasa.

KANDIDATKINJE 2010