Natalija-Duster

anaNatalia Kiš (1989.) je iz Subotice po struci je tehničar – modelar odeće, ali studira menadžment i radim u svojoj radnji. Završila je manekenski kurs i rado se odaziva pozivima za modne revije. Učestvuje i na izborima lepote, pa je tako i pobedila, bila je Miss plaža Palića. Visoka je 170 cm, ima 55 kg, u horoskopu je vodolija. Plan joj je da završi fakultet da radi kao menadžer. Modni stil je sportska elegancija, modni kreator Verica Rakoljević. Cool watter koristi kao parfem. Voli plavu boju, ruže i pse. Kad je reč o sportu redovno vozi bicikl i prati trke Formule 1 gde navija za Mercedes. Želela bi da otputuje u Egipat i da upozna Cecu. Od sajtova koje posećuje na prvom mestu je facebook. Ima vozačku dozvolu i sopstveni automobil. Od muzike sluša svašta pomalo, a Volim osmeh tvoj je pesma koju najradije pevuši. Omiljeno voće su breskve, najradije jede pizzu i pije kiselu vodu. Srećan broj je 25, a dan – petak. Nije mogla da preporuči ni jednu knjigu jer nema vremena za čitanje knjiga.
Najmudrije što je čula: prvo gledaj sebe pa onda ostale. Omiljeni film je Titanik, a glumac - Brad Pitt. U slobodno vreme vozi se rolerima ili biciklom i šeta psa. Životni moto: Život je lep. Smatra da će postići uspeh ako postane modni kreator.
Divi se zalasku sunca. O muškarcima kaže da ima ih svakakvih. Idelna veza je pre svega razumevanje. Muškarac iz snova je baš onakav kakvog je ona našla i zove se Gergelj. Prijatelji kažu da je druželjubiva i iskrena. Srećnom je čini dečko koji ju voli. Idealno mesto na kojem bi živela je Palić. Voli da priča o modi. Ne voli lažljive ljude. Plaši se mraka.

KANDIDATKINJE 2010